Dle účinné látky A - Z, Strana 7
Nejprodávanější

> Psyllium má schopnost vázat velké množství vody, a tím nabýt několikanásobně na objemu. Nejen že tím vzniká pocit sytosti, současně tak napomáhá i ke správnému vyprazdňování.Použití: Zahrnutí psyllia do stravy přispívá k normální funkci trávicího ústrojí - napomáhá průchodu potrav...

> Psyllium má schopnost vázat velké množství vody, a tím nabýt několikanásobně na objemu. Nejen že tím vzniká pocit sytosti, současně tak napomáhá i ke správnému vyprazdňování. Použití: Zahrnutí psyllia do stravy přispívá k normální funkci trávicího ústrojí - napomáhá průchodu potravy stř...

Pro pružnou pleť bez vrásek, pevné nehty a zdravé vlasy je důležité tělu dodávat kolagen! Obsahuje systémový kolagen se snadnou vstřebatelností, který tělo bez problémů a zatížení trávícího traktu zpracuje a plně využije.

Kolagen KOMPLEX je hydrolyzovaná, vysoce účinná forma čistého kolagenu typu I, typu II s vitaminem C. Kolagen je základním stavebním prvkem pokožky, vlasů, nehtů, vaziv a kloubů. Vitamin C přispívá k tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže, kostí a chrupavek. Pouze hydrolyzovaný kolagen obsažený v doplňku stravy Kolagen KOMPLEX se komfortně vstřebává a tedy zajišťuje přirozený příjem kolagenu.

Kombucha bancha s příchutí citronu je vyráběna ochucením kombuchy Japan Bancha v biokvalitě výhradně přírodními aromaty. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi osvěžující. Praktická menší láhev na cesty, do školy či práce.

Kombucha bílý čaj se vyrábí z čajové houby kombucha. Nápoj se vyrábí z čajové houby kombucha v biokvalitě. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi osvěžující. Praktická menší láhev na cesty, do školy či práce.

Kombucha bílý čaj s příchutí broskve. Nápoj se vyrábí z čajové houby kombucha v biokvalitě. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi osvěžující. Praktická menší láhev na cesty, do školy či práce.

Čajový kvašený perlivý nápoj pro každou příležitost. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt, je osvěžující. Nepasterizovaná. BIO kombucha kopřiva se vyrábí z BIO třtinového cukru a odvaru z BIO zeleného čaje a kopřivy. Nápoj se vyrábí z čajové houby kombucha v biokvalitě. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi osvěžující. Praktická menší láhev na cesty, do školy či práce.

Čajový kvašený perlivý nápoj pro každou příležitost. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt, je osvěžující. Nepasterizovaná. BIO kombucha meduňka se vyrábí z BIO třtinového cukru a odvaru z BIO meduňky a zeleného čaje. Nápoj se vyrábí z čajové houby kombucha v biokvalitě. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi osvěžující. Praktická menší láhev na cesty, do školy či práce.

Lehce fermentovaný nápoj vzniklý z oslazeného zeleného čaje, meduňky, freeze dry Aloe Vera prášku a zázvoru. K fermentaci je užíván symbiotická kolonie bakterií a kvasinek Medusomyces gisevi. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi osvěžující. Praktická menší láhev na cesty, do školy či práce.

Čajový kvašený perlivý nápoj pro každou příležitost. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt, je osvěžující. Nepasterizovaná. Kombucha se vyrábí z třtinového cukru a kvalitního zeleného čaje. Nápoj se vyrábí z čajové houby kombucha v biokvalitě. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi osvěžující. Praktická menší láhev na cesty, do školy či práce.

Kombucha je lahodný a osvěžující enzymatický a tonizující nápoj. Vzniká čistě přírodní cestou – je výsledkem činnosti společenství prospěšných kvasinek a bakterií. Neobsahuje žádné konzervační látky nebo barviva a nemá vedlejší účinky. Blahodárné účinky kombuchy jsou známé především v asijských oblastech, které jsou její domovinou.

Kombucha Zelený čaj Stevikom 2 l kvašený perlivý nápoj pro každou příležitost. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt, je osvěžující. Nepasterizovaná. Kombucha se vyrábí z bílého řepného cukru, vařeného kvalitního zeleného čaje a různých bylin.

Kombucha je lahodný a osvěžující enzymatický a tonizující nápoj. Vzniká čistě přírodní cestou – je výsledkem činnosti společenství prospěšných kvasinek a bakterií. Neobsahuje žádné konzervační látky nebo barviva a nemá vedlejší účinky. Blahodárné účinky kombuchy jsou známé především v asijských oblastech, které jsou její domovinou.

Kombucha je lahodný a osvěžující enzymatický a tonizující nápoj. Vzniká čistě přírodní cestou – je výsledkem činnosti společenství prospěšných kvasinek a bakterií. Neobsahuje žádné konzervační látky nebo barviva a nemá vedlejší účinky. Blahodárné účinky kombuchy jsou známé především v asijských oblastech, které jsou její domovinou.

Kombucha je lahodný a osvěžující enzymatický a tonizující nápoj. Vzniká čistě přírodní cestou – je výsledkem činnosti společenství prospěšných kvasinek a bakterií. Neobsahuje žádné konzervační látky nebo barviva a nemá vedlejší účinky. Blahodárné účinky kombuchy jsou známé především v asijských oblastech, které jsou její domovinou.

Kombucha je lahodný a osvěžující enzymatický a tonizující nápoj. Vzniká čistě přírodní cestou – je výsledkem činnosti společenství prospěšných kvasinek a bakterií. Neobsahuje žádné konzervační látky nebo barviva a nemá vedlejší účinky. Blahodárné účinky kombuchy jsou známé především v asijských oblastech, které jsou její domovinou.