Sunfood
Výrobce a distributor chlazené racionální výživy. Zabývá se produkcí tradičních výrobků Dálného východu a chlazené racionální výživy, zejména pak rostlinné bílkoviny - tofu, tempeh, seitan, které jsou na světových trzích představovány již několik desítek let pro své chuťové vlastnosti, nutriční hodnoty, nízký obsah tuků, vysoký obsah bílkovin, vitamínů a vlákniny. Na rozdíl od živočišných zdrojů bílkovin neobsahují zpravidla cholesterol, toxiny, ani rezidua toxických látek. Naše výrobky neobsahují žádné živočišné tuky, vejce, mléko, maso, rafinovaný cukr, med ani chemická a konzervační činidla. Jejich složení je vhodné jak pro děti, tak i pro dospělé, starší generaci a vrcholové sportovce. Firma nepoužívá geneticky modifikované suroviny v žádném ze svých výrobků.
Vyrobeno přírodním způsobem. Neobsahuje žádné chemické přísady ani
barviva. Vyrobeno přírodním způsobem. Neobsahje žádné chemické přísady ani
barviva. Ječmenný slad je zdravou náhražkou klasického bílého cukru, který
nestimuluje slinivku, tudíž šetří naše tělo a je vhodné pro diabetiky.
Neobs...
Kód: SAD1980
Japonská sojová omáčka – Adachi shoyu 175ml. Tradiční výrobek sloužící k ochucení polévek, masa, omáček, zeleniny, salátů apod. Vyrobeno přírodní fermentací. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva. MIKOTU – dovoz z Japonska. Pozor obsahuje sóju!. Složení: voda, sojové boby, pšenice, mo...
Kód: SAD4484
Lidé využívají kořen maranty třtinovité k různým účelům již více než 7 tisíc let. V méně dávné historii se běžně používá jako náhražka kukuřičného škrobu. Arrowroot je škrob obsažen v kořenech některých tropických rostlin a hodí se jako zahušťovadlo do všeho od pudingů, přes omáčky až po polévky.
Kód: SAD4103
Bancha je zelený čaj, který Japonci podávají nejčastěji k jídlu.
Kód: SAD1922
Javorový sirup je přírodní sladidlo získávané z koncentrované javorové mízy, bez dalších chemických vstupů. Bohatý zdroj vitamínů skupiny B, hořčíku, vápníku, zinku a železa.
Kód: SAD14976
Ječmenný slad v bio kvalitě můžeme v domácnosti využít jako sladidlo. Je vhodný na pečení nebo do dezertů.
Kód: SAD16717
BIO Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Kuzu je škrob z kořene japonského vinného keře Pueraria lobata. Jeho nízká kalorická hodnota jej činí dietním doplňkem. V kuchyni je využívaný jako velmi kvalitní škrob, který je k tělu nejšetrnějším možným zahušťovadlem na našem trhu, navíc v BIO kvalitě.
Kód: SAD5440
Ječmenné miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí,
známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Miso neodmyslitelně
patří k japonské kuchyni. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů a celkově
povzbuzuje organizmus. Vhodné pro vegany a vegetariány. Návod k p...
Kód: SAD1905
Miso rýžové - tato fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji a rýže
je vhodná do polévek či omáček. Toto charakteristické koření tvoří základ
japonské kuchyně již řadu let. Jemně slané koření Miso je velmi výživné,
obsahuje enzymy, vitamíny, bílkoviny a stopové prvky. Obdobný masovému výtažku
v...
Kód: SAD1906
Rýže natural krátká BIO 1 kg. Rýže je lehce stravitelná, nepůsobí
plynatost a je tudíž vhodná pro výživu dětí, starých lidí a pro lidi s
žaludeční, žlučníkovou či pooperační dietou. Rýže obsahuje 8 esenciálních
aminokyselin. Pokud uvaříte rýži s luštěninami (např. čočkou, hrachem či sójou),
z...
Kód: SAD1926
Umeboshi je název pro sušené a nakládané japonské švestky, hodně neobvyklé slano-kyselé chutě. Když si jednu dáte, nakopne vás energií na zbytek dne. Stejně jako samuraje. Švestky ume byly totiž součástí jejich jídelníčku, něco jako samurajské zázračné jídlo.
Kód: SAD1959
>
Rozmačkaná dužnina švestiček umeboshi.
Využívá se jako univerzální ochucovadlo v kuchyni, do rýžových koulí atd.
Složení: Bio umeboshi 87%, mořská sůl, bio shizo (Perilla).
Obsah: 50 gZemě původu: mimo EU
Výživové údaje na 100g:Energetická hodnota 144 kJ/34 kcalTuky
0,3 g z toho nasycen...
Kód: SAD16740
> Jablečná koncentrovaná šťáva - Čistý přírodní jablečný mošt - koncentrovaný fyzikálním odpařením na hustou šťávu, která nepotřebuje žádné konzervanty ani barviva, ani cukr. Naředíte jej vodou a získáte od originálu nerozeznatelný nápoj. Výrobce udává ředění v poměru 1:7 - naše zkušenost ukaz...
Kód: SAD14314
>
Jablečná koncentrovaná šťáva - Čistý přírodní jablečný mošt - koncentrovaný
fyzikálním odpařením na hustou šťávu, která nepotřebuje žádné konzervanty ani
barviva, ani cukr. Naředíte jej vodou a získáte od originálu nerozeznatelný
nápoj. Výrobce udává ředění v poměru 1:7 - naše zkušenost ukaz...
Kód: SAD14320
Kombu je mořská řasa která se sklízí v chladném severním moři u ostrova Hokkaido.
Kód: SAD4102
Mletý kořen kuzu akizuki ve speciální kvalitě z Japonska. Kuzu akizuki je z prvního lisování. Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Kód: SAD15932
Mletý kořen kuzu akizuki ve speciální kvalitě z Japonska. Kuzu akizuki je z prvního lisování. Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Kód: SAD15931
Nori vločky – kousky mořské zeleniny (řas) obsahují vysoké množství
minerálů, vitamínů, bílkovin i vlákniny. Doporučujeme používat spíše jako koření
při vaření luštěnin, k rýžovým nudlím, či polévek přímo na pokrm. Nori vločky
zvýrazňují chuť pokrmů a navíc jsou prospěšné pro vaše
zdraví.Obsa...
Kód: SAD2349
Stránka 1 z 4 -
55 položek celkem