Sunfood
Výrobce a distributor chlazené racionální výživy. Zabývá se produkcí tradičních výrobků Dálného východu a chlazené racionální výživy, zejména pak rostlinné bílkoviny - tofu, tempeh, seitan, které jsou na světových trzích představovány již několik desítek let pro své chuťové vlastnosti, nutriční hodnoty, nízký obsah tuků, vysoký obsah bílkovin, vitamínů a vlákniny. Na rozdíl od živočišných zdrojů bílkovin neobsahují zpravidla cholesterol, toxiny, ani rezidua toxických látek. Naše výrobky neobsahují žádné živočišné tuky, vejce, mléko, maso, rafinovaný cukr, med ani chemická a konzervační činidla. Jejich složení je vhodné jak pro děti, tak i pro dospělé, starší generaci a vrcholové sportovce. Firma nepoužívá geneticky modifikované suroviny v žádném ze svých výrobků.
BIO Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Kuzu je škrob z kořene japonského vinného keře Pueraria lobata. Jeho nízká kalorická hodnota jej činí dietním doplňkem. V kuchyni je využívaný jako velmi kvalitní škrob, který je k tělu nejšetrnějším možným zahušťovadlem na našem trhu, navíc v BIO kvalitě.
Kód: SAD1916
Vyrobeno přírodním způsobem. Neobsahje žádné chemické přísady ani barviva.
Ječmenný slad je zdravou náhražkou klasického bílého cukru, který nestimuluje
slinivku, tudíž šetří naše tělo a je vhodné pro diabetiky. Neobsahuje chemické
látky a jeho konzistence je podobná medu. Lze jím sladit Vaše ...
Kód: SAD1979
Popis: Arame patří mezi hnědé řasy, které jsou zvlášť bohaté na jód a vápník. Arame má ze všech mořských řas nejjemnější chuť a aroma. Proto se nejčastěji spolu s řasou Wakame doporučuje začátečníkům.Obsah: 50gZemě původu: Japonsko
Kód: SAD1920
Rostlinná želatina Agar - Přírodní mořský produkt, který se používá k přípravě ovocných rosolovacích polev na dorty, řezy a cukroví. Výrobek z mořských řas, který neobsahuje žádné další příměsi. Agar nebo-li rostlinná želatina se vyrábí z některých druhů mořských řas. Agáru je oblíbená, z...
Kód: SAD1919
BIO Amaranth je prastará plodina, kterou pěstovali v Latinské Americe již Aztékové, Inkové a Mayové. Zrno se sice neřadí mezi obilniny, ale využívá se podobně. Můžeme jej přidat do salátů, polévek nebo moučných směsí. Neobsahuje lepek. Příprava amaranthu je jednoduchá. Postupujeme podobně jako...
Kód: SAD1928
Lidé využívají kořen maranty třtinovité k různým účelům již více než 7 tisíc let. V méně dávné historii se běžně používá jako náhražka kukuřičného škrobu. Arrowroot je škrob obsažen v kořenech některých tropických rostlin a hodí se jako zahušťovadlo do všeho od pudingů, přes omáčky až po polévky.
Kód: SAD4103
Hojicha BIO. Delikátní nápoj vhodný pro děti i dospělé. Pěstuje se na
horských plantážích rodiny Nagata biolog. způsobem.
Obsah: 56,7g
Kód: SAD1996
Kukicha je zelený japonský čaj, nicméně rozhodně ne běžný, svými
vlastnosti. Z velké části se skládá z čajových stonků, menší část pak jsou
klasické lístky; vzniká při třídění Senchy a Gyokura. Je poměrně jedinečný
nízkým obsahem teinu. Doporučuje se začátečníkům v japonských čajích, protože
...
Kód: SAD1924
Miso rýžové - tato fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji a rýže
je vhodná do polévek či omáček. Toto charakteristické koření tvoří základ
japonské kuchyně již řadu let. Jemně slané koření Miso je velmi výživné,
obsahuje enzymy, vitamíny, bílkoviny a stopové prvky. Obdobný masovému výtažku
v...
Kód: SAD1906
Fermentovaná sladká pasta jejímž základem jsou sojové boby. Obsahuje:
enzymy vitamíny (B12) bílkoviny stopové prvky
vlákninu.Složení: celozrn. rýže bio, sojové boby bio,
voda, mořská sůl Obsah: 250gZemě
původu: Japonsko
Kód: SAD1907
Quinoa je jednou z nejstarších obilnin pocházející z Jižní Ameriky, kde
byla pěstována a vysoce ceněna starými Inky. Z botanického hlediska je příbuzná
spíš listové zelenině jako je špenát, nicméně její využití se vždy podobalo
obilninám. V porovnání s nimi má však nezvykle vysoký obsah bílkov...
Kód: SAD1933
Rýže natural krátká BIO 1 kg. Rýže je lehce stravitelná, nepůsobí
plynatost a je tudíž vhodná pro výživu dětí, starých lidí a pro lidi s
žaludeční, žlučníkovou či pooperační dietou. Rýže obsahuje 8 esenciálních
aminokyselin. Pokud uvaříte rýži s luštěninami (např. čočkou, hrachem či sójou),
z...
Kód: SAD1926
BIO Rýžový sirup 850g - Tento výrobek firmy SUNFOOD je vyroben z
kvalitních surovin bez chemických barviv a konzervačních látek. Neobsahuje žádné
živočisné tuky, vejce ani rafinovaný cukr. Složení:
rýžový sirup Obsah: 850gPoužití: slazení, do
pečiva, dezertů apod.
Kód: SAD1978
> K ochucení polévek, omáček, zeleniny, masa, salátů apod. Sojová omáčka bio přírodně fermentovaná bez přidaných chemických látek a barviv.Složení: voda, sojové boby bio, pšenice bio, mořská sůl, Aspergillus oryzae (koji)Obsah: 175mlDovoz: z JaponskaVýživové údaje na 100ml:Energetická hodnot...
Kód: SAD13842
Umeboshi je název pro sušené a nakládané japonské švestky, hodně neobvyklé slano-kyselé chutě. Když si jednu dáte, nakopne vás energií na zbytek dne. Stejně jako samuraje. Švestky ume byly totiž součástí jejich jídelníčku, něco jako samurajské zázračné jídlo.
Kód: SAD1959
>
Rozmačkaná dužnina švestiček umeboshi.
Využívá se jako univerzální ochucovadlo v kuchyni, do rýžových koulí atd.
Složení: Bio umeboshi 87%, mořská sůl, bio shizo (Perilla).
Obsah: 50 gZemě původu: mimo EU
Výživové údaje na 100g:Energetická hodnota 144 kJ/34 kcalTuky
0,3 g z toho nasycen...
Kód: SAD16740
> Sušená mořská řasa. Hijiki jsou po dlouhou dobu součástí japonské kuchyně, zejména pro jejich vysoký obsah minerálních látek. Jejich výrazná chuť a jemná struktura se dobře uplatní při přípravě obilovin, fritovaných pokrmů a salátů. Příprava: umýt, namočit do teplé vody na 20 - 30 min., doku...
Kód: SAD14820
>
Jablečná koncentrovaná šťáva - Čistý přírodní jablečný mošt - koncentrovaný
fyzikálním odpařením na hustou šťávu, která nepotřebuje žádné konzervanty ani
barviva, ani cukr. Naředíte jej vodou a získáte od originálu nerozeznatelný
nápoj. Výrobce udává ředění v poměru 1:7 - naše zkušenost ukaz...
Kód: SAD14320
Stránka 1 z 3 -
54 položek celkem