Stevikom
Kombucha – čajová houba – násada pro výrobu kvašeného nápoje kombucha. Velice kvalitní násada o dostatečně velkém a kvalitním fungusu, pro okamžité rozmnožení kombuchy.
Kombucha Zelený čaj Stevikom 2 l kvašený perlivý nápoj pro každou příležitost. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt, je osvěžující. Nepasterizovaná. Kombucha se vyrábí z bílého řepného cukru, vařeného kvalitního zeleného čaje a různých bylin.
Kombucha Aloe Vera je lahodný a osvěžující enzymatický a tonizující nápoj ze zeleného čaje s meduňkou v biokvalitě výhradně přírodními aromaty. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi osvěžující. Praktická menší láhev na cesty, do školy či práce.
Kombucha bancha s příchutí citronu je vyráběna ochucením kombuchy Japan Bancha v biokvalitě výhradně přírodními aromaty. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi osvěžující. Praktická menší láhev na cesty, do školy či práce.
Kombucha bílý čaj se vyrábí z čajové houby kombucha. Nápoj se vyrábí z čajové houby kombucha v biokvalitě. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi osvěžující. Praktická menší láhev na cesty, do školy či práce.
Kombucha bílý čaj s příchutí ananasu. Nápoj se vyrábí z čajové houby kombucha v biokvalitě. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi osvěžující. Praktická menší láhev na cesty, do školy či práce.
Kombucha s malinovou příchutí je vyráběna z čajové houby kombucha a černého čaje v biokvalitě. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi osvěžující. Praktická menší láhev na cesty, do školy či práce.
Kombucha je lahodný a osvěžující enzymatický a tonizující nápoj. Vzniká čistě přírodní cestou – je výsledkem činnosti společenství prospěšných kvasinek a bakterií. Neobsahuje žádné konzervační látky nebo barviva a nemá vedlejší účinky. Blahodárné účinky kombuchy jsou známé především v asijských oblastech, které jsou její domovinou.
Čajový kvašený perlivý nápoj pro každou příležitost. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt, je osvěžující. Nepasterizovaná. BIO kombucha kopřiva se vyrábí z BIO třtinového cukru a odvaru z BIO zeleného čaje a kopřivy. Nápoj se vyrábí z čajové houby kombucha v biokvalitě. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi osvěžující. Praktická menší láhev na cesty, do školy či práce.
Čajový kvašený perlivý nápoj pro každou příležitost. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt, je osvěžující. Nepasterizovaná. BIO kombucha meduňka se vyrábí z BIO třtinového cukru a odvaru z BIO meduňky a zeleného čaje. Nápoj se vyrábí z čajové houby kombucha v biokvalitě. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi osvěžující. Praktická menší láhev na cesty, do školy či práce.
Čajový kvašený perlivý nápoj pro každou příležitost. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt, je osvěžující. Nepasterizovaná. Kombucha se vyrábí z třtinového cukru a kvalitního zeleného čaje. Nápoj se vyrábí z čajové houby kombucha v biokvalitě. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi osvěžující. Praktická menší láhev na cesty, do školy či práce.
Kombucha je lahodný a osvěžující enzymatický a tonizující nápoj. Vzniká čistě přírodní cestou – je výsledkem činnosti společenství prospěšných kvasinek a bakterií. Neobsahuje žádné konzervační látky nebo barviva a nemá vedlejší účinky. Blahodárné účinky kombuchy jsou známé především v asijských oblastech, které jsou její domovinou.
Kombucha je lahodný a osvěžující enzymatický a tonizující nápoj. Vzniká čistě přírodní cestou – je výsledkem činnosti společenství prospěšných kvasinek a bakterií. Neobsahuje žádné konzervační látky nebo barviva a nemá vedlejší účinky. Blahodárné účinky kombuchy jsou známé především v asijských oblastech, které jsou její domovinou.
Kombucha je lahodný a osvěžující enzymatický a tonizující nápoj. Vzniká čistě přírodní cestou – je výsledkem činnosti společenství prospěšných kvasinek a bakterií. Neobsahuje žádné konzervační látky nebo barviva a nemá vedlejší účinky. Blahodárné účinky kombuchy jsou známé především v asijských oblastech, které jsou její domovinou.
Kombucha je lahodný a osvěžující enzymatický a tonizující nápoj. Vzniká čistě přírodní cestou – je výsledkem činnosti společenství prospěšných kvasinek a bakterií. Neobsahuje žádné konzervační látky nebo barviva a nemá vedlejší účinky. Blahodárné účinky kombuchy jsou známé především v asijských oblastech, které jsou její domovinou.
Stránka 1 z 2 - 20 položek celkem