Abyste na našich stránkách rychle našli to, co hledáte, ušetřili spoustu klikání a nezobrazovaly se vám například reklamy na to, co vás neláká, potřebujeme od vás souhlas se zpracováním cookies, takových malých souborů, které se ukládají ve vašem prohlížeči.
Díky nim vám naše stránky zobrazíme tak, aby všechno fungovalo správně a dle toho, co máte rádi. Děkujeme, že nám ho dáte a pomůžete se nám zlepšovat. Budeme se k vašim datům chovat citlivě a slušně.
V našem mlýně na Kopané ve Frenštátě pod Radhoštěm loupeme pohanku již od roku 1861 mechanickým způsobem, při němž nejsou znehodnocovány vitamíny. Naším přáním je, aby pohanka i nadále přinášela lidem zdraví, které stále zůstává tím největším bohatstvím každého člověka. Pohankový mlýn Šmajstrla zpracovává a balí pouze pohanku, což je důležitá zpráva pro alergiky a celiaky. Technologický proces mechanického loupání pohankových nažek zachovává původní chuťové vlastnosti pohanky včetně vysoké dietetické hodnoty.
Pohanková krupice se používá jako hrubá mouka a klasická krupice, je vhodná k přípravě kaší, zavářek do polévek, halušek, knedlíků, lívanců, polenty, pomazánek, pudinků i moučníků.
Pohanková mouka je vhodná na pečení chleba, rohlíků, koláčů, jemného cukroví, sušenek, palačinek, placek, na zásmažku, v bezlepkových potravinách slouží jako pojivo. Svoji hrubostí odpovídá polohrubé mouce. Pohanková mouka zvýrazní u vašich pokrmů chuť.
Pohankové křupky čokoládové jsou oblíbenou pochoutkou zejména u dětí.
Jsou přirozeně bezlepkové a lehce stravitelné. Vhodná součást k výletům i k
večernímu mlsání. Pohankový extrudovaný výrobek.
Složení: pohanka, voda, hořká čokoláda Macondo 60%,
kakaová hmota, obsah kakaové sušiny min 6...
>
Pohankové křupky obalované v jogrurtové polevě se skořicí jsou vyráběné z
České pohanky, kterou zpracovávají v rodinném mlýně ve Frenštátě p. R.
Základem je pohanková křupka natural - tedy 100% pohanka, kterou pak
obalujeme do jogurtové polevy, do které ještě přidáváme mletou skoř...
Pohankové křupky slané jsou oblíbenou pochoutkou zejména u dětí. Jsou
přirozeně bezlepkové a lehce stravitelné. Vhodná součást k výletům i k večernímu
mlsání. Pohankový extrudovaný výrobek. Složení:
Pohanka, sůl Obsah: 50 gZemě původu:
Česká republika
Pohankové křupky v bílé čokoládě a karamelem jsou oblíbenou pochoutkou zejména u dětí. Jsou přirozeně bezlepkové a lehce stravitelné. Vhodná součást k výletům i k večernímu mlsání. Pohankový extrudovaný výrobek.
Slupky z pohanky se získavají již ze zralé pohanky metodou loupaní.
Připravený čaj z pohankových slupek obsahuje vysoké množství rutinu, který má
příznivý vliv na náš organismus. Postup: Na 250 ml použijte jednu lžici
pohankových slupek, přelijte horkou vodou a ponechte louhovat minimálně 10
...
Pohankové těstoviny polévkové jsou přirozeně bezlepkové a lehce
stravitelné. Určené do polévek. Pohanka je bohatým zdrojem rutinu, ten je
potřebný pro správnou funkci organismu. Velmi rychlá příprava a skvělá chuť!
Vhodné pro diabetiky.Složení: pohanková mouka,
vodaObsah: 250 gZemě původu: Če...
Pohankové těstoviny mušle jsou přirozeně bezlepkové a lehce stravitelné.
Vhodné jako příloha, do salátů, pokrmů na sladko. Velmi rychlá příprava a skvělá
chuť!Složení: pohanková mouka,
vodaObsah: 250 gZemě původu: Česká
republika
Pohankové těstoviny polévkové jsou přirozeně bezlepkové a lehce stravitelné. Určené do polévek. Pohanka je bohatým zdrojem rutinu, ten je potřebný pro správnou funkci organismu.
Pohankové těstoviny vlnky jsou přirozeně bezlepkové a lehce stravitelné.
Vhodné jako příloha nebo do polévek. Velmi rychlá příprava a skvělá
chuť! Složení: pohanková mouka,
vodaObsah: 250 gZemě původu: Česká
republika
Popis: Mák je výjimečný svým vysokým obsahem vápníku (1
438 mg na 100 gramů). Obsahuje jej dvanáctkrát více než mléko, třikrát více než
sýry. Od českých zemědělců. Ručně sklízený mák modrý se používá do pečiva,
koláčů, k posypání. Zrníčka jsou oproti máku šedému o něco menší a méně
olejnatá, ...
Rychlá, chutná a zdravá! To je pohanková kaše Šmajstrla. Přirozeně bezlepková směs, lehce stravitelná s příchutí kakaa. Stačí pouze zalít teplým mlékem nebo vodou, přidat ovoce a zdravá, chutná snídaně je na světě. Pro přípravu těsta lze použít pohankovou kaši neochucenou - natural.