Pohanka Kroupa 400g

  • 1 z 2
Pohanka je přirozeně bezlepková, lehce strávitelná a velice prospěšná potravina pro lidský organismus. Pohanka je výborným zdrojem vitaminu skupiny B, fosforu, vápnik, železo a rutin. Velice lehká a rychlá příprava. Lze použít: do polévek jako příloha do sekané do hlavních jídel do nádive...

  • Dostupné do 3 dnů
    Můžeme doručit do: 1.6.2022
51 Kč
Kategorie: Obiloviny
Bezlepkové (?): Ano
 

Pohanka je přirozeně bezlepková, lehce strávitelná a velice prospěšná potravina pro lidský organismus. Pohanka je výborným zdrojem vitaminu skupiny B, fosforu, vápnik, železo a rutin. Velice lehká a rychlá příprava. Lze použít: do polévek jako příloha do sekané do hlavních jídel do nádivek

Obsah: 400 g
Země původu: Česká republika

Podobné produkty

  • Ječné kroupy velké č.10 - 1kg
    Vyprané kroupy se namočí na cca 4 hodiny do vody. V téže vodě po přidání soli a tuku se uvaří doměkka. Pozor na připalování - občas promíchejte....
    Dostupnost:Na dotaz
    Kód:SAD9744
    Značka:Vřesce
  • Bio Ječmen bezpluchý 500g
    > Ječmen byl kdysi prý pokrmem gladiátorů, dodával tělu odolnost a sílu. Inspirujte se historií a zkuste přidat vařený ječmen do zeleninových...
    Dostupnost:Na dotaz
    Kód:SAD13524
    Značka:PROBIO
  • Bio Amarant 200 g
    BIO Amaranth je prastará plodina, kterou pěstovali v Latinské Americe již Aztékové, Inkové a Mayové. Zrno se sice neřadí mezi obilniny, ale...
    Dostupnost:Na dotaz
    Kód:SAD1928
    Značka:Sunfood

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

šmajstrla-logoV našem mlýně na Kopané ve Frenštátě pod Radhoštěm loupeme pohanku již od roku 1861 mechanickým způsobem, při němž nejsou znehodnocovány vitamíny. Naším přáním je, aby pohanka i nadále přinášela lidem zdraví, které stále zůstává tím největším bohatstvím každého člověka. Pohankový mlýn Šmajstrla zpracovává a balí pouze pohanku, což je důležitá zpráva pro alergiky a celiaky. Technologický proces mechanického loupání pohankových nažek zachovává původní chuťové vlastnosti pohanky včetně vysoké dietetické hodnoty.