Pohankové křupky Jahodové 80g

Kód: SAD16990
22 Kč
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Pohankové křupky obalované v jogrurtové polevě s příchutí jahody jsou vyráběné z České pohanky, kterou zpracováváme v rodinném mlýně ve Frenštátě p. R. Základem je pohanková křupka natural  - tedy 100% pohanka, kterou pak obalujeme do jogurtové polevy, do které ještě přidáváme sušené ja...

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pohankové křupky obalované v jogrurtové polevě s příchutí jahody jsou vyráběné z České pohanky, kterou zpracováváme v rodinném mlýně ve Frenštátě p. R. Základem je pohanková křupka natural - tedy 100% pohanka, kterou pak obalujeme do jogurtové polevy, do které ještě přidáváme sušené jahody. Je zde ideální poměr polevy a křupky, tak aby chutě byly vyvážené. Tyto křupky jsou bezlepkové, nejen pro bezlepkáře, ale i pro příjemné mlsání, či lehkou svačinku.

Složení: Pohanka, sušené jahody 1%, Jogurtová poleva: cukr, rostlinný tuk RSPO (palmojádrový, palmový a shea), sušené mléko odstředěné, sušená syrovátka, sušený jogurt (1,6%), emulgátor - sójový lecitin, regulátor chuti (kyselina citrónová), přírodní aroma, jahodové aroma, barviva (karmin, paprikový extrakt) jedlá sůl.
Obsah: 80 g
Země původu: Česká republika

Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1889 kJ/454 kCal
Tuky 15,7 g
z toho nas. mast. kys. 13,3 g
Sacharidy 69,1 g
z toho cukry 22,8 g
Bílkoviny 7,4 g
Sůl 0,2 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Křupky
? Bez GMO: Ano
? Bezlepkové: Ano
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

šmajstrla-logoV našem mlýně na Kopané ve Frenštátě pod Radhoštěm loupeme pohanku již od roku 1861 mechanickým způsobem, při němž nejsou znehodnocovány vitamíny. Naším přáním je, aby pohanka i nadále přinášela lidem zdraví, které stále zůstává tím největším bohatstvím každého člověka. Pohankový mlýn Šmajstrla zpracovává a balí pouze pohanku, což je důležitá zpráva pro alergiky a celiaky. Technologický proces mechanického loupání pohankových nažek zachovává původní chuťové vlastnosti pohanky včetně vysoké dietetické hodnoty.