Potraviny a nápoje, Strana 9
-
Bezlepkové potraviny
-
Cereálie, müsli, kaše
-
Čaje
-
Dětská výživa
-
Džemy a marmelády
-
Hotová jídla
-
Káva
-
Knihy o zdraví
-
Koření a ochucovadla
-
Luštěniny
-
Pečení a vaření
-
Mořské řasy
-
Nápoje
-
Obiloviny
-
Oleje a tuky
-
Pečivo
-
Polévky
-
Polotovary, směsi
-
Raw food
-
Rýže
-
Sladké pochoutky
-
Slané pochoutky
-
Snídaňové směsi
-
Superpotraviny
-
Sušené plody
-
Těstoviny
-
Tyčinky
-
Zavařování a nakládání
-
Zelenina
Nejprodávanější

Japonský černý čaj Benifuki Black Tea je výjimečným produktem japonského šlechtění, který okouzlí vaše smysly svou jedinečnou, silnou a plnou chutí. Tato odrůda byla vyvinuta japonskými vědci a vyniká vysokým obsahem katechinů, což ji činí zvlášť zajímavou volbou pro povzbuzení vaší energie a potěšení vašich chuťových receptorů.

Japonský zelený čaj Benifuki vyvinutý v renomovaném Institutu pro vývoj zdravých potravin japonskými vědci. Tento lahodný čaj se výrazně odlišuje od ostatních zelených čajů díky téměř 100krát vyššímu obsahu katechinu, což přináší nejen vynikající chuťový zážitek, ale také množství zdravotních výhod.

Beránek je nejen krásnou součástí velikonoční výzdoby, ale i skvělou pochoutkou, která nesmí na Velikonoce chybět. Že to nejde bez lepku? Vyzkoušejte naši namíchanou směs a uvidíte, jak si pochutnáte!



Bio Bambucké máslo se hodí pro všechny druhy pokožky, včetně citlivé pokožky miminek a dospělých. Má mimořádné hydratační vlastnosti, proto je vynikající na suchou pokožku kolen, loktů či rukou. Obzvláště se hodí na ekzémy, popraskané rty a popálení od sluníčka.

Rýže Basmati BIO se pěstuje na úpatí himalájských hor v Pákistánu a Indii. Tvrdí se, že je to jedna z nejušlechtilejších druhů rýže. Je přirozeně bezlepková, lehce stravitelná a vhodná pro dietní stravu. Složení: bio basmati rýže bílá Obsah: 400 gZemě původu: Pákistán...

Bezlepkové křupky slané a ve tvaru dinosaurů, vyrobené ze surovin z ekologického zemědělství.

Bezlepkové křupky slané a ve tvaru dinosaurů, vyrobené ze surovin z ekologického zemědělství.

Bourbon vanilka se pěstuje pouze na ostrovech Indického oceánu (tzv. Bourbonských ostrovech) a je ceněna pro svou výraznou příjemnou vůni. Pěstování, sklizeň a fermentace vanilky vyžaduje hodně zkušeností, péče a času. Vanilkové lusky se sklízejí zelené a po sklizni několik měsíců fermentují pro plné rozvinutí charakteristické vanilkové vůně.