Potraviny a nápoje, Strana 24
-
Bezlepkové potraviny
-
Cereálie, müsli, kaše
-
Čaje
-
Dětská výživa
-
Džemy a marmelády
-
Hotová jídla
-
Káva
-
Knihy o zdraví
-
Koření a ochucovadla
-
Luštěniny
-
Pečení a vaření
-
Mořské řasy
-
Nápoje
-
Obiloviny
-
Oleje a tuky
-
Pečivo
-
Polévky
-
Polotovary, směsi
-
Raw food
-
Rýže
-
Sladké pochoutky
-
Slané pochoutky
-
Snídaňové směsi
-
Superpotraviny
-
Sušené plody
-
Těstoviny
-
Tyčinky
-
Zavařování a nakládání
-
Zelenina
Řazení produktů
Výpis produktů
Vyzkoušejte BIO třtinový želírovací cukr 3:1, díky kterému snadno a rychle připravíte marmelády i džemy, jejichž chuti nikdo neodolá. Výhodou želírovacího cukru je, že nemusíte přidávat žádný další cukr, neboť již je v želírovací směsi obsažený.
Seznamte se s přirozeně bezlepkovým produktem JamFix 1:1. Výborný je především pro kyselé ovoce.
- skvělé složení - jen cukr, pektiny a kyselina citronová
- řešení pro kyselé ovoce
- přidejte až 1 kg ovoce
- nezapomeňte přidat až 1 kg cukru
- přirozeně bezlepkový výrobek
Pokud budete mít dostatek meruněk či jiného kyselejšího ovoce, nachystejte si skleničky a připravte pro vaši rodinu i známé vynikající domácí marmeládu.
- skvělé složení - jen cukr, pektiny a kyselina citronová
- skvělý pro kyselejší ovoce
- sáčkem zželírujete až 1 kg ovoce
- nezapomeňte koupit cukr, stačí 0,5 kg
- přirozeně bezlepkový výrobek
Pokud budete mít dostatek jahod či jiného sladšího ovoce, nachystejte si skleničky a připravte pro vaši rodinu i známé vynikající domácí marmeládu.
- skvělé složení - jen cukr, pektiny a kyselina citronová
- řešení pro sladší ovoce
- přidejte až 1 kg ovoce
- nezapomeňte přidat až 330 g cukru
- přirozeně bezlepkový výrobek
Málokterý štědrovečerní stůl se obejde bez cukroví. Stálicí je kromě vanilinových rohlíčků i křehké cukroví z lineckého těsta.
- skvěle namíchaná směs pro vaše vánoční cukroví
- přidáte jen máslo a vejce
- upečete z ní také lehký jablkový řez
- do těsta můžete podle chuti přidat kakao, ořechy, sušené ovoce nebo čokoládu
Skořicový cukr slouží jako přísada na pečení a dochucení moučníků, kompotů, kávy, svařeného vína, na posypání koláčů a krupicové kaše.
Mezi nejoblíbenější cukroví našich prababiček a babiček patřily pracny neboli medvědí tlapky.
- skvěle namíchaná směs pro tradiční cukroví
- přidáte jen máslo a vejce
Želírovací cukr třtinový 4:1 se hodí pro výrobu džemů i marmelád z hodně sladkého ovoce. Žádný další cukr není již potřeba ke směsi přidávat.
S naší směsí na vanilinové rohlíčky upečete krásně křehké rohlíčky raz dva. Pro jistotu ale udělejte alespoň dvě dávky, jinak hrozí, že o Vánocích nebudete mít co mlsat.
- perfektně namíchaná směs pro typicky vánoční cukroví
- s drcenými lískovými ořechy
- přidáte jen máslo a vejce
Dostali jste od sousedky koš meruněk, ale koláčů jste již přejedení? Zkuste si z nich připravit výtečný džem. A pokud máte čas, můžete si pohrát s chutěmi.
- řešení pro kyselejší ovoce
- přisypte až 1 kg ovoce
- nezapomeňte přidat 1 kg cukru
- přirozeně bezlepkový výrobek
Máte doma děti, kterým rádi dopřáváte domácí výrobky? Už jste jim zkusili dát zdravý bílý jogurt s domácím džemem? A co říkají na čerstvé koblihy? Nic z toho se neobejde bez ovocného džemu.
- skvělý pro středně sladké ovoce
- sáčkem zželírujete až 1 kg ovoce
- nezapomeňte koupit cukr, stačí 500 g
- přirozeně bezlepkový výrobek
Trápí vás cukrovka, ale vy sladké přímo zbožňujete? Nevěšte hlavu. Díky Želírfixu s ovocným cukrem (dříve pod označením DIA), který je vhodný i pro diabetiky, můžete mít domácí ovocné DIA džemy kdykoliv po ruce.
- výrobek vhodný pro diabetiky
- řešení pro kyselejší ovoce
- přisypte až 1 kg ovoce
- přidejte 1 kg fruktózy a podle chuti kyselinu citronovou
- přirozeně bezlepkový výrobek
Želírovací cukr 2:1 se hodí pro výrobu džemů i marmelád.
- vhodný pro středně sladké ovoce
- sáček vystačí na 1 kg ovoce
- přidejte jen ovoce a podle chuti kyselinu citronovou
- přirozeně bezlepkový výrobek
Želírovací cukr 3:1 se hodí pro výrobu džemů i marmelád.
- vhodný pro sladké ovoce
- sáček vystačí na 1,5 kg ovoce
- přidejte už jenom ovoce
- přirozeně bezlepkový výrobek
Želírovací cukr 4:1 se hodí pro výrobu džemů i marmelád.
- určený pro opravdu sladké ovoce
- sáček vystačí na 1 kg ovoce
- přidejte už jenom ovoce a podle chuti kyselinu citronovou
- přirozeně bezlepkový výrobek
Želírovací cukr na jahody.
- speciál na jahody, třešně, višně, maliny a ostružiny
- s 1 balením zpracujete 1 kg ovoce
- nekupujete už žádný cukr, přidejte jenom ovoce a podle chuti kyselinu citronovou
- přirozeně bezlepkový výrobek
