Oříšky, sušené ovoce a semínka, Strana 5
Nejprodávanější

Lyofilizovaný černý rybíz je: 100% černý rybíz, který má zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvého černého rybízu, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel, k lyofilizaci jsou vybrané vždy jen ty dozrálé čerstvé plody.

Datlová pasta je ideální k přípravě datlových sušenek, energetických tyčinek, kečupu, BBQ omáčky a dalších dobrůtek.
- pasta ze 100% datlí
- ideální pomocník do kuchyně

Lyofilizované dračí ovoce je: 100% dozrálé dračí ovoce, bez barviv, aroma látek a konzervačních přísad.

Dýňová semínka obsahují vlákninu, Omega-3 mastné kyseliny, fytosteroly, beta-karoten, alfa-karoten, vitamíny A, E, D, vitamíny skupiny B, thiamin (B1), riboflavin (B2), pyridoxin (B6) a kyselinu listovou (B9), minerály, jako zinek, selen, hořčík, draslík, vápník, fosfor, železo, mangan, měď a lutein. Dýňová semínka navíc obsahují aminokyselinu Tryptophan, která podporuje zdravý spánek.

Lyofilizované fíky je: 100% dozrálé fíky, bez barviv, aroma látek a konzervačních přísad.
- 100% mrazem sušené ovoce bez přidaných cukrů a aditiv
- křupavá textura plná semínek a sladká chuť
- bohaté na vlákninu

Lyofilizované jahody jsou: 100% jahody, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých jahod, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel, k lyofilizaci jsou vybrané vždy jen ty dozrálé čerstvé plody.

Kešu je plodem ledvinovníku západního, který dorůstá do výšky 10 až 15 metrů. Pochází z Brazílie, odkud byl do světa rozšířen Portugalskými mořeplavci. V současné době jsou největšími zpracovateli těchto ořechů Indie a Vietnam. Kešu obsahují nenasycené mastné kyseliny a mangan, který má pozitivní vliv na cholesterol. Kešu ořechy obsahují látky, které redukují hrozbu infarktu, snižují krevní tlak a podporují tvorbu červených krvinek.

Lískové oříšky jsou bohaté na vitamíny B3, B6, kyselinu listovou, vitamín E, horčík a fosfor. Obsahují až 62% tuků, 13% bílkovin a nemají téměř žádné sacharidy. Využití v kuchyni je bohaté - nasucho opražené se přidávají do salátů a omáček, mleté se hodí do těsta na cukroví, do krémů, čokoládové pomazánky nebo zmrzliny.o

Lyofilizované mandarinky nabízejí skvělou možnost, jak si po celý rok vychutnat chuť těchto osvěžujících citrusů, nejen o Vánocích. Díky moderní technologii lyofilizace, neboli sušení mrazem, mandarinky ztrácejí vodu, ale zachovávají všechny živiny, vitamíny a přírodní chuť.
- 100% mrazem sušené ovoce bez přidaných cukrů a aditiv
- chuť se téměř nezměnila, jsou ale sladší!
- vydrží déle než ty čerstvé

Loupané mandle nejsou solené ani pražené. Mandle můžete jíst přímo nebo je přidat do nejrůznějších receptů. Pojďme se podívat, jak si můžete jednoduše připravit například mandlové mléko

Lyofilizované mango je: 100% mango, které má zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvého manga, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel, k lyofilizaci jsou vybrané vždy jen ty dozrálé čerstvé plody.
- intenzivní chuť
- křupavé
- přirozeně sladké

Lyofilizované ostružiny jsou: 100% ostružiny, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých ostružin , bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel, k lyofilizaci jsou vybrané vždy jen ty dozrálé čerstvé plody.