Oleje a tuky
Nejprodávanější

Lněný olej je ideální jako přísada do salátů, omáček a dipů.

Mandlové máslo je pochoutka plná energie a vůbec nejzdravější máslo ze všech ořechových druhů. Obsahuje mnoho zdravých tuků a nutričně hodnotných živin. Mandle jsou jedním z nejbohatších rostlinných zdrojů vápníku a fosforu. Obsahují také značné množství hořčíku, draslíku a železa.

Mandlové máslo je pochoutka plná energie a vůbec nejzdravější máslo ze všech ořechových druhů. Obsahuje mnoho zdravých tuků a nutričně hodnotných živin. Mandle jsou jedním z nejbohatších rostlinných zdrojů vápníku a fosforu. Obsahují také značné množství hořčíku, draslíku a železa.

Aromatizovaný olivový olej s lanýžem dodá vašim pokrmům výjimečný gurmánský zážitek. Kombinuje kvalitu extra panenského olivového oleje s intenzivní vůní lanýžů a promění i jednoduché jídlo v delikatesu.

> Olej je vhodný pro studenou kuchyni (zachovává si tak cenné živiny) i na smažení a pečeníPoužití: 2-3 x denně 3-5 ml (1lžičku) Složení: avokádový olej (za studena lisovaný), D-takoferol antioxidant, výtažky z rozmarýnu (E392) antioxidantObsah: 250mlZemě původu: ČR Výživové hodnoty na 100 ml:...

Extra panenský olivový olej Bartolini je lisován výhradně z čerstvých 100% italských oliv. Díky své jemné chuti a nízké kyselosti je ideální jak pro studenou kuchyni, tak i k dochucení teplých pokrmů.

Bartolini Extra Virgin olivový olej s houbovou příchutí spojuje kvalitu italského extra panenského olivového oleje s jemnou chutí hub. Skvělý doplněk k těstovinám, rizotu, omáčkám i marinádám.

Bio Bambucké máslo se hodí pro všechny druhy pokožky, včetně citlivé pokožky miminek a dospělých. Má mimořádné hydratační vlastnosti, proto je vynikající na suchou pokožku kolen, loktů či rukou. Obzvláště se hodí na ekzémy, popraskané rty a popálení od sluníčka.

Bio Bambucké máslo se hodí pro všechny druhy pokožky, včetně citlivé pokožky miminek a dospělých. Má mimořádné hydratační vlastnosti, proto je vynikající na suchou pokožku kolen, loktů či rukou. Obzvláště se hodí na ekzémy, popraskané rty a popálení od sluníčka.

Extra panenský olivový olej značky ECOATO je lisovaný za studena z ručně sbíraných oliv vypěstovaných drobnými farmáři, členy sdružení COATO. Tento olej má zlatavou barvu a výraznou typickou chuť a vůni. Je vynikající na saláty a do pokrmů středomořské kuchyně. Můžeme na něm i krátce smažit (n...

České Ghí je nejzdravější a nejlahodnější tuk pro vás s máslovo-oříškovou vůní. Přepuštěné máslo Ghí (ghee) vyrábíme podle staré ajurvédské receptury z kvalitního českého másla. Bio ghíčko je vyrobené z másla, a to z mléka od krav chovaných v ekologickém zemědělství. Krávy se od dubna do října pasou na trávě a v této době splňují kriteria kvality grass-fed.

České Ghí je nejzdravější a nejlahodnější tuk pro vás s máslovo-oříškovou vůní. Přepuštěné máslo Ghí (ghee) vyrábíme podle staré ajurvédské receptury z kvalitního českého másla. Bio ghíčko je vyrobené z másla, a to z mléka od krav chovaných v ekologickém zemědělství. Krávy se od dubna do října pasou na trávě a v této době splňují kriteria kvality grass-fed.

Vychutnejte si dezodorizovaný Bio Kokosový olej získaný z tropických ostrovů Filipín. Bio Kokosový olej bez vůně potěší všechny, kteří využívají blahodárných účinků kokosového oleje, ale nemají rádi jeho silné aroma nebo ho chtějí použít do receptů, kde kokosová chuť není žádoucí.

Vychutnejte si dezodorizovaný Bio Kokosový olej získaný z tropických ostrovů Filipín. Bio Kokosový olej bez vůně potěší všechny, kteří využívají blahodárných účinků kokosového oleje, ale nemají rádi jeho silné aroma nebo ho chtějí použít do receptů, kde kokosová chuť není žádoucí.

Vychutnejte si dezodorizovaný Bio Kokosový olej získaný z tropických ostrovů Filipín. Bio Kokosový olej bez vůně potěší všechny, kteří využívají blahodárných účinků kokosového oleje, ale nemají rádi jeho silné aroma nebo ho chtějí použít do receptů, kde kokosová chuť není žádoucí.


Řepkový olej se získává ze semen jasně žlutý kvetoucí rostliny řepky. Používá se jako olivový olej, na dipy a marinády, vaření, pražení, pečení a smažení. Je druhým, nutričně nejhodnotnějším olejem po oleji olivovém, za ním pak následuje olej slunečnicový a sójový. Nehodí se na smažení a pečen...