Koření a ochucovadla
Koření se obvykle používá k vylepšení chutě a vůně pokrmů. Vyrábí se ze sušených nebo čerstvých částí rostlin. Koření se nepoužívá jen samostatně, ale často spolu s jinými. Proto se vyrábějí i různé směsi koření. Nejčastěji je používáme pro dochucení jídel a to úředevším masa, ryb, gůláše atpod. Dle historie se maso ochucovalo některými listy již před 50 000 lety. V naší nabídce naleznete mnoho chutného koření dle svého výběru.
Nejprodávanější
> Čekankový sirup Originál obsahuje jen 5% sacharidů, což je 10-15x méně než obsahuje agávový sirup a javorový sirup. Čekankový sirup Originál lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů. Sirup může být použit i do teplé kuchy...
Základní hořčice z Nového Dvora je ideální pro seznámení s těmito špičkovými klášterními výrobky. Není v biokvalitě, a je proto cenově dostupnější. Stejně jako ostatní výrobky z Nového Dvora, ani základní Novodvorská hořčice neobsahuje žádné konzervanty či barviva.
Tento bujón je vyroben výhradně ze surovin v biokvalitě. Neobsahuje glutamát sodný ani barviva, aromata a škodlivá éčka. Je proto vhodný na přípravu polévek a jiných pokrmů i pro nejmenší děti. Zeleninový bujón plnohodnotně nahrazuje na přípravu složitý zeleninový či masový vývar. Použít ...
Tento bujón je vyroben výhradně ze surovin v biokvalitě. Neobsahuje glutamát sodný ani další pro zdraví nevhodné látky. Jeho chuť harmonicky doplňuje vhodně zvolená bio zelenina, především cibule, celer, petržel a česnek. Je vhodný na dochucení polévek, omáček, ideální je pro přípravu rýžových...
Tento bujón je vyroben výhradně ze surovin v biokvalitě. Neobsahuje glutamát sodný ani barviva, aromata a škodlivá éčka. Je proto vhodný na přípravu polévek a jiných pokrmů i pro nejmenší děti. Zeleninový bujón plnohodnotně nahrazuje na přípravu složitý zeleninový či masový vývar. Použít ...