Labeta JamFix 2:1 25 g
Kód: SAD14657Detailní popis produktu
Už se těšíte na letošní sklizeň ovoce? Pokud budete mít dostatek meruněk či jiného kyselejšího ovoce, nachystejte si skleničky a připravte pro vaši rodinu i známé vynikající domácí marmeládu. A protože nechceme chuť poctivého ovoce kazit sorbanem či gumami, máme pro Vás JamFix 2:1, který obsahuje výhradně ovocný pektin, cukr a kyselinu citrónovou. S ním půjde želírování jedna báseň.
- skvělé složení - jen cukr, pektiny a kyselina citronová
- skvělý pro kyselejší ovoce
- sáčkem zželírujete až 1 kg ovoce
- nezapomeňte koupit cukr, stačí 0,5 kg
- přirozeně bezlepkový výrobek
Složení:
cukr, želírující látka: pektiny, kyselina: kyselina citronová
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1258 kJ/298 kcal
Tuky 0,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy 62 g
z toho cukry 54 g
Bílkoviny 3,4 g
Sůl 0,27 g
Návod k přípravě:
Očištěné a vypeckované ovoce (900–1000 g) rozemeleme nebo prolisujeme. Chceme-li vyrobit tužší marmeládu nebo máme-li hodně šťavnaté ovoce jako jsou třešně, višně, maliny, použijeme pouze 800–900 g ovoce. Obsah sáčku smícháme s 900–1000 g cukru a nasypeme do ovoce. Za stálého míchání přivedeme k varu, vaříme 3–5 minut. Podle chuti můžeme přidat kyselinu citronovou nebo cukr. Odebereme případnou pěnu a horkou marmeládu opatrně nalijeme do skleniček, zavíčkujeme, otočíme dnem vzhůru a necháme zchladnout.
Příprava v domácí pekárně:
Očištěné a vypeckované ovoce 900–1000 g rozemeleme nebo prolisujeme. Chceme-li tužší marmeládu nebo máme-li hodně šťavnaté ovoce (např. třešně, višně, maliny atd.), použijeme pouze 800–900 g ovoce. Ovoce vložíme do domácí pekárny, přidáme 1 kg cukru a zapneme program Příprava marmelády. Asi 30 minut před koncem programu přisypeme k ovoci sáček JamFix 1:1 LABETA, můžeme dochutit kyselinou citronovou. Po dokončení programu nalijeme připravenou marmeládu do skleniček, zavíčkujeme a obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout
##PRODUCT-WIDGETS-37851##
Balení:
25 g
Země původu:
Česká republika
Náš tip:
Jak si vybrat nejvhodnější želírovací přípravek? Jednoduchý návod najdete -> ZDE <-
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zavařování a nakládání |
---|---|
EAN: | 8594009166598 |
? Bez GMO: | Ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Labeta – Česká jistota v kuchyni od roku 1993
Labeta je tradiční česká značka, která vám pomáhá s pečením, vařením a zavařováním již od roku 1993. Díky důrazu na kvalitu, jednoduchost a rychlost přípravy je Labeta nepostradatelným pomocníkem v každé domácnosti. Ať už vaříte pro rodinu, připravujete džemy z letního ovoce nebo potřebujete mít „raz dva navařeno“, Labeta vám šetří čas a zaručuje výborný výsledek.
Co vše Labeta nabízí?
✔️ Směsi na pečení – od kypřicích prášků po vanilkový cukr
✔️ Produkty pro zavařování – želírovací cukry, pektiny a další
✔️ Potraviny vhodné i pro bezlepkovou dietu
Kvalita, na kterou se můžete spolehnout
Labeta dodržuje nejpřísnější normy kvality a zdravotní nezávadnosti. Řada výrobků je bezlepková a vyhovuje náročným požadavkům moderní výživy. Díky certifikátům kvality si můžete být jisti, že dostáváte to nejlepší z české výroby.