Citres
Tradiční italský předkrm s příjemnou chutí středomořské zeleniny naložený ve slunečnicovém oleji, výborný k doplnění studených pokrmů.
Cibulky Borettane jsou ideální pro přípravu jedinečných a neodolatelných pokrmů a potěší všechny mlsné jazýčky.
Nakládané loupané stroužky kořeněného česneku s italským kořením ve slunečnicovém oleji. Díky speciálnímu zpracování je lehce stravitelný. Výborně se hodí do italských salátů a k aperitivům. Italská delikatesa.
Dýňový krém je lahodná a jemná pomazánka, která uspokojí i ty nejnáročnější mlsné jazýčky. Výborně se hodí na bruschetty, jednohubky a ke křupavým krekrům.
Lahodný výběr zeleniny zpracované čerstvé, připravené v záměrně velkých kusech, jako je domácí. Vyrobeno z čerstvých produktů.
Vypeckované zelené olivy Taggiasche Pochází z provincie Imperia a zejména z města Taggia, podle kterého mají své jméno.
Mají mírně hořkou chuť a jsou vhodné pro mnoho různých použití v kuchyni, pro použití jako aperitiv nebo jako vložku do jídla. Tyto olivy se používají jako příloha k rybám, ale jsou vhodné i na ozdobení pizzy.
Olivy jsou typické pro středomoří. Skvěle se hodí jako předkrm, do salátů, rajčatových omáček, na pizzu, těstoviny, ale také k vínu.
Zeleninová pomazánka s příjemnou chutí nahrubo nasekaných oliv, rajčatového protlaku, bylinek a slanou chutí kapar a sardinek. Tapenáda je přirozeně bezlepková.
Stránka 1 z 2 - 21 položek celkem