Bezlepková bábovka v prášku 250 g

Kód: SAD6478
37 Kč
Skladem (5 ks)
Můžeme doručit do:
30.4.2024
Možnosti doručení

Bezlepková bábovka v prášku - tradiční, s vanilkovou příchutí. Jednoduchá příprava - stačí přidat vejce a olej.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bezlepková bábovka v prášku - tradiční, s vanilkovou příchutí. Jednoduchá příprava - stačí přidat vejce a olej. Suroviny (moučná směs, čerstvá vejce, olej) smícháme a vyšleháme na hladkou hmotu. Dáme do formy a pečeme. Alternativní: olej postupně zamícháme do žloutků na homogenní hmotu, přimícháme moučnou směs a zlehka vmícháme bílkový sníh. Dáme do formy a pečeme.

Složení:

cukr, bramborový škrob, kukuřičný škrob, sójová mouka*, modifikovaný kukuřičný škrob, bramborová mouka, sůl, vanilinový cukr, emulgátor: mono a diglyceridy nenasycených mastných kyselin, kypřící látky: dihydrogendifosforečnan disodný, hydrogenuhličitan sodný.
* alergen

Výživové údaje ve 100 g výrobku:

energetická hodnota: 1638 kJ / 386 kcal;
tuky: 1 g;
nasycené mastné kyseliny: 0,04 g;
sacharidy: 93,1 g;
cukry: 40,6 g;
vláknina: 0,8 g; 
bílkoviny: 0,7 g;
sůl: 0,7 g.

Použití: 

Vyšleháme 3 celá vejce, do kterých postupně zašleháme 1,5 dl oleje a nakonec směs na bábovku. Nalijeme do vymaštěné a sójovou moukou vysypané formy. Pečeme ve vyhřáté troubě (150°C) po dobu 35 - 40 minut.

Hmotnost:

250g

Země původu:

Slovensko

Příprava: Suroviny (moučná směs, čerstvá vejce, olej) smícháme a vyšleháme na hladkou hmotu. Dáme do formy a pečeme. Alternativní: olej postupně zamícháme do žloutků na homogenní hmotu, přimícháme moučnou směs a zlehka vmícháme bílkový sníh. Dáme do formy a pečeme.

Doplňkové parametry

Kategorie: Polotovary, směsi
? Bezlepkové: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

logo-novalim

"Stále lepší a rozsáhlejší sortiment  potravin, chutný a  nejlepší pro Vaše zdraví“.

Novalim

Toto je motto naší firmy, která sa od roku 1991 specializuje na výrobu dietních bezglutenových (bezlepkových) a nízkobílkovinových potravin. Máme vybudované samostatné továrny, kde se vyrábí pouze bezlepkové výrobky. Pracovníci naší firmy mají dlhouholeté zkušenosti v oblasti potravinářské technologie, mikrobiologie a v příbuzných oborech. Kontinuální výzkum a vývoj realizujeme samostatně i ve spolupráci s významnými výzkumnými centry. Tím zabezpečujeme stálou inovaci výroby a dynamický rozvoj společnosti.