Sladidla, sirupy, cukry, Strana 2
Nejprodávanější
Jesenický květový lipový med je získán z ekologicky čistých lesů a luk Jeseníků. Patří k nejaromatičtějším druhům medů vůbec, má výraznou lipovou chuť a je znalci medu, pro své vlastnosti, velmi uznáván.
Jesenický květový malinový med je získán z ekologicky čistých lesů a luk Jeseníků.
Květový pastovaný med vzniká úpravou medu za studena, řízenou krystalizací - speciálním, dlouhým a delikátním mícháním. Zachovává si hodnotné biologicky cenné aktivní látky.
Vyzkoušejte BIO třtinový želírovací cukr 3:1, díky kterému snadno a rychle připravíte marmelády i džemy, jejichž chuti nikdo neodolá. Výhodou želírovacího cukru je, že nemusíte přidávat žádný další cukr, neboť již je v želírovací směsi obsažený.
Skořicový cukr slouží jako přísada na pečení a dochucení moučníků, kompotů, kávy, svařeného vína, na posypání koláčů a krupicové kaše.
Želírovací cukr třtinový 4:1 se hodí pro výrobu džemů i marmelád z hodně sladkého ovoce. Žádný další cukr není již potřeba ke směsi přidávat.
Želírovací cukr s fruktózou vhodný pro diabetiky. Vše potřebné je obsažené v želírovací směsi, ze které můžete kromě marmelády připravit i želé, ovocné šťávy či džemy. Želírovací ovocný cukr (dříve pod označením DIA).
- vhodný pro diabetiky
- ideální pro hodně sladké ovoce
- balení vystačí na 1 kg ovoce
- přirozeně bezlepkový výrobek
Datlová pasta je ideální přírodní sladidlo s blahodárnými účinky na lidské tělo. Datlovou pastu lze konzumovat přímo, nebo používat jako přísadu do výrobků, jako jsou datlové sušenky, energetické tyčinky, kečup, BBQ omáčky, a další koření.
Pšeničný sirup zdravou náhražkou klasického bílého cukru, který nestimuluje slinivku, tudíž šetří naše tělo a je vhodné pro diabetiky. Nepřekyseluje organismus. Produkt z kontrolovaného ekologického zemědělství. Neobsahuje chemické látky a jeho konzistence je podobná medu. Lze jím sladit Vaše...