Potraviny a nápoje, Strana 3
-
Bezlepkové potraviny
-
Cereálie, müsli, kaše
-
Čaje
-
Dětská výživa
-
Džemy a marmelády
-
Hotová jídla
-
Káva
-
Knihy o zdraví
-
Koření a ochucovadla
-
Luštěniny
-
Pečení a vaření
-
Mořské řasy
-
Nápoje
-
Obiloviny
-
Oleje a tuky
-
Pečivo
-
Polévky
-
Polotovary, směsi
-
Raw food
-
Rýže
-
Sladké pochoutky
-
Slané pochoutky
-
Snídaňové směsi
-
Superpotraviny
-
Sušené plody
-
Těstoviny
-
Tyčinky
-
Zavařování a nakládání
-
Zelenina
Nejprodávanější
Výpis produktů
> Crispins BIO dýňový plátek je, díky vysokému obsahu přírodního proteinu, skvělá volba k snídani, nebo ke svačině. Složení: rýžová mouka*, mouka z dýňových semínek 20%*, sůl mořská, česnek granulovaný*, koriandr sušený 0,4%. *= produkt ekologického zemědělství Obsah: 100 gZemě původu: ...
Lněná mouka se získává jemným namletím semínek částečně zbavených oleje. Tím se prodlouží její trvanlivost (olej je ta složka lněných semínek, která po namletí způsobuje jejich degradaci) a zároveň zvýší přisvojitelnost cenných látek, které jsou jinak zabudovány v semínku. Mouka má neutrální chuť a vysokou schopnost bobtnat. Díky tomu je nutné ji konzumovat s dostatečným množstvím tekutin a nepřehnat to s jejím množstvím. Doporučená dávka je cca 1 lžíce mouky denně. Lněná mouka po namočení do tekutiny silně bobtná, a je proto vynikající pro zahušťování nápojů a pokrmů. Používáme ji pro zahušťování koktejlů, polévek, omáček a zeleninových pokrmů. Hodí se i do proteinových nápojů, müsli, jogurtů, do pečených i nepečených desertů, palačinek, karbanátků, kaší a řady dalších pokrmů.
Lněné semínko bylo vypěstováno v Itálii a po nadrcení bylo bez dalších úprav rychle zabaleno. Má jemnou neutrální chuť a je bohaté na vlákninu a omega-3 mastné kyseliny (23 g na 100 g). Tělo dokáže cenné látky přítomné ve lněném semínku zpracovat lépe z nadrceného semínka. Semínko má vysokou schopnost bobtnat. Díky tomu je nutné jej konzumovat s dostatečným množstvím tekutin a nepřehnat to s jeho množstvím. Drcené semínko je ideální na pečení, do müsli, jogurtu, smoothies, polévek, omáček a zeleninových pokrmů. Hodí se i do proteinových nápojů, do pečených i nepečených desertů, palačinek, karbanátků, kaší a řady dalších pokrmů.
Spojením populárního japonského Matcha čaje plného vitamínů, minerálů a antioxidantů s lahodným kokosovým mlékem a cukrem jsme vytvořili oblíbený nápoj na ráno nebo během dne. Vychutnejte si exotickou dávku energie v BIO kvalitě. Výrobek neobsahuje laktózu ani látky zvýrazňující chuť.
> Jsou vyráběny speciální technologií, aby byly křupavé a bez přídavku tuku. Vhodné pro přípravu vlastních cereálních směsí i samostatnou konzumaci. Celozrnný výrobek z přirozeně bezlepkové potraviny pohanky. Přirozeně bezlepková potravina. Složení: Pohanka setá*. * suroviny pocházející z ek...
Nechte se ohromit sladkokyselou chutí malin a lehce křupavou strukturou díky naklíčeným slunečnicovým semínkům. Nová malinová snídaně má navíc vysoký obsah fosforu a mědi a je výborným zdrojem bílkovin.
Snídaňové směsi jsou unikátní tím, že jsou živou stravou ("raw") - jejich ingredience nebyly nikdy zpracovány při vyšší teplotě než 40 °C. Zachovávají si tak plnohodnotné nutriční složení jako původní plodiny.
Zažijte báječné snídaňové probuzení se zeleným nábojem a obohaťte své tělo nejen o chlorofyl, ale i hořčík a mangan!
Snídaňové směsi jsou unikátní tím, že jsou živou stravou ("raw") - jejich ingredience nebyly nikdy zpracovány při vyšší teplotě než 40 °C. Zachovávají si tak plnohodnotné nutriční složení jako původní plodiny.
Snídaňová směs s příchutí Mango – baobab patří k těm nejosvěžujícím snídaním z celé naší řady.
Snídaňové směsi jsou unikátní tím, že jsou živou stravou ("raw") - jejich ingredience nebyly nikdy zpracovány při vyšší teplotě než 40 °C. Zachovávají si tak plnohodnotné nutriční složení jako původní plodiny.
Meruňky původně pocházejí z Orientu a do středomořské oblasti byly dovezeny před dvěma tisíciletími. Naše meruňky byly vypěstovány v Malatyi ve východní Anatolii. Toto turecké centrum meruněk leží asi 1000 metrů nad mořem a díky chladnému a suchému klimatu náhorní roviny produkuje výjimečně šťavnaté a kvalitní plody. Tyto meruňky jsou pěstovány podle zásad ekologického zemědělství. Sklizeň začíná počátkem července, kdy se zralé meruňky setřásají a sbírají. Po sklizni se nechají ležet tři dny na pruzích tkaniny (nebo střeše domku zemědělce) a pak se vypeckují. Tím, že se plody suší celé, si uchovají více šťavnatosti. Poté se meruňky další tři až čtyři dny dosušují na slunci a vzduchu. Před vývozem jsou umyty a roztříděny. Plody nejsou sířené, což znamená, že nebyly konzervovány oxidem siřičitým či siřičitany. V sáčku jsou baleny menší meruňky, které nejlépe poslouží nakrájené k obohacení jogurtu, při pečení a vaření jako náhražky cukru. Můžeme je mlsat i samotné. Stejně jako ostatní sušené ovoce, i meruňky jsou koncentrovaným zdrojem energie, cukru a živin. Mimo jiné obsahují vlákninu a v podstatném množství i železo, vápník, draslík a některé vitaminy.
Tyto meruňky pocházejí z projektu TURECKO společnosti Rapunzel.
Velmi jemná a hustá omáčka na těstoviny Tygr je určena hlavně malým dětem, které vesměs milují těstoviny s kečupem. Běžné omáčky na těstoviny jsou proto většinou pro děti příliš řídké a málo sladké. Vysoký podíl na slunci uzrálých italských rajčat odrůdy Mauro Roso, vyšlechtěné tradičními postupy přímo pro použití v ekologickém zemědělství, dává Tygrovi jeho typickou chuť. Tygr neobsahuje žádný přidaný cukr a příjemnou sladkost mu dodává pouze zahuštěná mrkvová šťáva. Používáme jej hlavně na těstoviny, ale i na kuskus, jáhly a podobně.
