Ovocné plátky Jablko - jahoda 20g

Kód: SAD10821
29 Kč
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

100% ovocné plátky jsou vyrobeny pouze z ovoce. To bylo nejdříve za studena pasírováno a pak v podobě dřeně několik hodin sušeno při nízké teplotě, aby si plátky zachovali to nejlepší. Jsou BEZ přidaného cukru, konzervace, barviv, aroma a dalších nesmyslů.

  • v každém plátků balení pořádná hrst jahod
  • chuť, kterou děti milují
  • jahody jsou bohaté na vitamin C a mangan důležitý pro kosti a hojení

Detailní informace

Detailní popis produktu

100% ovocné plátky jsou vyrobeny pouze z ovoce. To bylo nejdříve za studena pasírováno a pak v podobě dřeně několik hodin sušeno při nízké teplotě, aby si plátky zachovali to nejlepší. Jsou BEZ přidaného cukru, konzervace, barviv, aroma a dalších nesmyslů. Na 20g plátků bylo potřeba 100g pyré, které jsme získali ze 130g čerstvého ovoce.

Složení: 80% jablečná a 20% jahodová dřeň
Obsah: 20g
Země původu: ČR

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Tyčinky, svačinky
? Vegan: Ano
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

ovocnak

Myšlenka produkovat čistý ovocný mošt vznikla v naší rodinné firmě už v roce 2011, jako reakce na nedostatek českých kvalitních produktů a na znehodnocování jména výrobců kvalitních surovin a produktů v zemědělské prvovýrobě. Zároveň se snahou nabídnout kvalitní potravinu zdravě uvažujícím lidem.

Region Bílých Karpat, kde se moštárna nachází, je velmi charakteristický svou rozmanitostí fauny i flóry. V nejnižších polohách se nacházejí úrodné půdy pro náročné hospodářské plodiny, na jižních svazích se daří vinné révě a ovocným stromům a v nejvyšších polohách už naleznete pouze pastviny pro ovce. Nejtypičtějším ovocem pro tento kraj je švestka obecná.

Suroviny pro tvorbu moštů pochází převážně od sadařů z Moravy, případně od dalších českých a slovenských pěstitelů. Celoroční dodávku moštů jsme schopni zajistit díky skladování jablek ve skladech ULO (ultra low oxygen) bez přístupu vzduchu. Měkké ovoce, které nestihneme zpracovat, zamrazíme a postupně zpracováváme až do další sezóny. Hlavním cílem je nabídnout kvalitní produkt z českých zemí českému spotřebiteli.