Džemy a marmelády 4Slim
Zavařování a příprava džemů a marmelád patří mezi nejjednodušší a také nejoblíbenější metody konzervování. Lze použít každé ovoce. Nejoblíbenější jsou husté džemy s ovocnou dužinou. A jaký je rozdíl mezi marmeládou a džemem? Dle zvyklostí by džem měl obsahovat větší kousky ovoce. Ovšem dle platné evropské legislativy lze za marmeládu označit pouze ty výrobky, které obsahují minimálně 20% citrusových plodů - z pomerančů, limetek, grepů.
Nejprodávanější

100% ovocné džemy 4Slim neobsahují přidané cukry, konzervanty ani jiné přidané látky. Pro výrobu 100 g hotového výrobku bylo použito 109 g ovoce.

100% ovocné džemy 4Slim neobsahují přidané cukry, konzervanty ani jiné přidané látky. Pro výrobu 100 g hotového výrobku bylo použito 110 g ovoce.

100% ovocné džemy 4Slim neobsahují přidané cukry, konzervanty ani jiné přidané látky. Pro výrobu 100 g hotového výrobku bylo použito 110 g ovoce.