Cukr
Příznivci cukru se nemusí svého oblíbeného sladidla vzdávat ani v případě, že chtějí dodržovat zdravý životní styl. Sladidla v podobě přírodních cukrů obsahují řadu vitaminů, minerálů a dalších účinných látek důležitých pro zdraví lidského organismu. Cukr je možné použít do moučníků, kaší, smoothie nebo sladkých pokrmů. Použijte ve svém jídelníčku cukry, které vám pomohou žít zdravěji!
Nejprodávanější
BIO Kokosový cukr má sladkou chuť, podobnou sladkosti hnědého cukru, s jemnou karamelovou příchutí. Primární sacharid přítomný v kokosovém cukru je sacharóza, dále glukóza a fruktóza. Největším plusem je velmi nízký glykemický index, tj. 35. Je vyroben ze sladkého nektaru z květů kokosové...
BIO Datlový prášek se vyrábí z datlí Deglet Nour dates z Tuniska. Datle se usuší a namelou, prosejí a získaný prášek se zabalí. Datle jsou bohatým zdrojem draslíku, chlóru, železa a vitamínů B.Způsob použití: Chutná méně sladce než klasický bílý cukr, oproti němu ale obsahuje velké množství vl...