Celozrnné lupínky špaldové s čokoládou 200g

Kód: SAD8039
46 Kč
Vyprodáno
Možnosti doručení

Špalda je starý druh nešlechtěné pšenice s mírně ořechovou chutí, která v současnosti zaznamenává návrat a je opět zařazována do našeho jídelníčku mají. Má vysoký obsah vlákniny: 9,3 g na 100 g výrobku. Tento výrobek obsahuje lupínky ze zrn pšenice špaldy (82 %) a otruby, které jsou bohaté na ...

Detailní informace

Detailní popis produktu

Špalda je starý druh nešlechtěné pšenice s mírně ořechovou chutí, která v současnosti zaznamenává návrat a je opět zařazována do našeho jídelníčku mají. Má vysoký obsah vlákniny: 9,3 g na 100 g výrobku.

Tento výrobek obsahuje lupínky ze zrn pšenice špaldy (82 %) a otruby, které jsou bohaté na vlákninu a vyznačují se svým vlivem na lidský organismus. Bylo prokázáno, že vláknina z pšeničných otrub přispívá ke zvýšení objemu stolice. Nezapomínejte dodržovat základy zdravého životního stylu a konzumovat pestrou, vyváženou stravu.

Složení: Pšeničné ŠPALDOVÉ vločky 82 %, čokoláda 8 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin, přírodní aroma), cukr, rostlinná vláknina, PŠENIČNÉ otruby, maltodextrin, kakao, aroma, mořská sůl.
Obsah: 100 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

semix-logoSEMIX PLUSO s. r. o. byla založena v roce 1995. Společnost se zaměřuje na prodej a výrobu potravinářského sortimentu, který tvoří BIO produkty, cereálie, směsi a náplně určené na výrobu pečiva a moučníků. Produkty SEMIX jsou vyráběny z celých obilných zrn a je v nich obsaženo několik významných a zdraví prospěšných složek – vláknina, vitaminy a minerály. Díky speciální technologii – procesu šetrného vaření si zrno ponechává všechny důležité vlastnosti a jeho konečná podoba je výživově hodnotná, snadno stravitelná a velmi chutná. V SEMIXu platí, že co zrnko, to křupavá vločka. Křupavé vločky si pak zákazníci kupují buď jako cereálie, které v této podobě rovnou konzumují, což je nejzdravější forma, nebo je používáme jako polotovar pro ochucení a další výrobu müsli. Zapékané müsli, sypané müsli, křupavé vločky a instantní kaše patří do skupiny potravin, které nazýváme snídaňovými cereáliemi.