Bionebio
Melasový cukr je pro silné povahy. Má výraznou chuť a vysoký obsah melasy.
Jeho lékořicová chuť je pro některé téměř nesnesitelná, jiní ji však
vyhledávají. Má podobnou chuť jako melasa a můžeme jej použít místo melasy při
vaření a pečení.Obsah: 300 gZemě
původu: Mauritius Použití: Po lžičká...
Kód: SAD5387
Přírodní třtinový cukr - Sypký cukr krystal a má světle hnědou barvu,
příjemnou nevtíravou chuť a medovou vůni. Díky zbytkové melase lehce zvýrazňuje
původní chuť pokrmů. Představuje zdravější a chutnější náhradu bílého řepného
cukru. Díky zbytkové třtinové melase obsahuje přírodní cukr d...
Kód: SAD4186
Cejlonská skořice je druh skořice vyhledávaný pro svou velmi jemnou a sladkou chuť a bohatou vůni. Je zároveň dražší, a proto je výrobci často míchána s levnější a chuťově drsnější skořicí Cassia. C
Kód: SAD11903
Výprodej
Drobnější fíky natural mají hruškovitý tvar a, stejně jako ostatní bio sušené ovoce, nejsou sířeny či jinak chemicky ošetřovány. Tyto fíky jsou výborné na přímou konzumaci, hodí se však i na přípravu desertů a k oslazení kaší a müsli směsí.
Kód: SAD11276
Přírodní třtinový cukr demerara vyniká příjemnou chutí a vůní a schopností
podtrhnout přirozenou chuť pokrmů. Dodá chuť desertům, sladkému pečivu, ovocným
salátům a jogurtům, její zlatohnědé krystalky používáme jako křupavý posyp
sladkého pečiva. Je výborná do domácích limonád a koktejlů. Přír...
Kód: SAD11266
> Bourbon vanilka se pěstuje pouze na ostrovech Indického oceánu a je ceněna pro svou výraznou příjemnou vůni danou přirozeně vysokým obsahem vonné látky vanilinu. Přidáváme špetku do desertů, pudinků, sladkého pečiva, jogurtů či krémů.Obsah: 8 gZemě původu: Madagaskar...
Kód: SAD17628
Datle Deglet Nour z oázy Douz v té nejvyšší kvalitě.
Sušené datle jsou skvělou složkou stolních směsí oříšků a sušeného ovoce a vhodnou svačinou pro děti. Sekanými datlemi sladíme kaše, jogurty, ovocné saláty a různé deserty, datlový sirup ke slazení pokrmů získáme rozmixováním vypeckovaných datlí povařených ve vodě. Samotné datle jsou rychlým zdrojem energie na výlety a při sportování.
Kód: SAD6453
Datle bez pecky Deglet Nour z oázy Douz v té nejvyšší kvalitě.
Sušené datle jsou skvělou složkou stolních směsí oříšků a sušeného ovoce a vhodnou svačinou pro děti. Sekanými datlemi sladíme kaše, jogurty, ovocné saláty a různé deserty, datlový sirup ke slazení pokrmů získáme rozmixováním vypeckovaných datlí povařených ve vodě. Samotné datle jsou rychlým zdrojem energie na výlety a při sportování.
Kód: SAD4269
Tip
Javorový sirup je přírodním sladidlem, které díky svému složení a nižšímu glykemickému indexu nezatěžuje slinivku. Oblíbená poleva na lívance a palačinky. Grade C (Canada No. 2 Amber) je nejoblíbenější mezi Evropany a má příjemnou javorovou chuť.
Kód: SAD4194
Tento bezlepkový a bezfosfátový kypřící prášek do pečiva obsahuje vinný kámen
(jehož krystalky najdete v sudech od vína), běžnou jedlou sodu a bio kukuřičný
škrob. Používáme jej stejně jako běžný kypřící prášek, oblíbený je i při
přípravě bezlepkového pečiva. Na 500 g sypkých surovin použijeme...
Kód: SAD6340
Přírodní třtinový cukr NATURALA pochází z ekologického zemědělství. Půda, na
které cukrová třtina vyrůstala, nebyla ošetřována žádnými syntetickými
chemikáliemi. Tento cukr se vyznačuje jemnými béžovými krystalky a velmi
nenápadnou jemnou vůní. Díky zbytkové třtinové melase obsahuje NATURALA s...
Kód: SAD4189
Bio rýže Basmati bílá Basmati je oblíbená pro svou typickou ušlechtilou vůni
a chuť. Její dlouhá a úzká zrnka jsou po uvaření nadýchaná, sypká a pevná. Je
velmi všestranná a svou chutí se skvěle hodí k mnoha pokrmům. Nedostižná je však
jako příloha ke kořeněným indickým omáčkám. Příprava:...
Kód: SAD4388
Tato špičková mléčná rýže snadno vstřebává tekutinu a po uvaření je měkká a
krémová. Je vynikající pro přípravu mléčné rýže, rýžových nákypů a dalších
sladkých pokrmů.
Obsah: 500 gZemě původu: Itálie
Kód: SAD4285
Sirup z agáve je přírodním mexickým sladidlem na bázi fruktózy. Rostlina
agáve je tradiční součástí stravy amerického jihozápadu a Mexika po celá
staletí, domorodí Mexičané říkají šťávě z agáve „medová voda“ a agáve přezdívají
„mexický strom života a dostatku“ . Z listů se dříve vyráběl papír,...
Kód: SAD4195
Tento olej je lisovaný za studena ze speciální odrůdy slunečnicového semínka, které poskytuje olej bohatý na jedenkrát nenasycenou kyselinu olejovou. Ta je stabilní i za vyšších teplot a díky tomu můžeme na oleji smažit, fritovat i péci (na rozdíl od většiny bio olejů lisovaných za studena).
Kód: SAD4299
Na rozdíl od hnědého cukru má panela nesrovnatelně bohatší škálu chutí a
hlavně vůní, podobně jako med. Bez použití chemických procesů (jako je např.
rafinace) je výsledkem výživově bohatý produkt, který si na rozdíl od bílého
cukru uchovává všechny důležité látky, které obsahuje cukrová třtin...
Kód: SAD4191
Tip
Javorový sirup je přírodním sladidlem, které díky svému složení a nižšímu glykemickému indexu nezatěžuje slinivku. Oblíbená poleva na lívance a palačinky. Grade C (Canada No. 2 Amber) je nejoblíbenější mezi Evropany a má příjemnou javorovou chuť.
Kód: SAD11269
Tato jemně mletá jedlá soda je vhodná pro potravinářské účely a při výrobě
nebyly použity sloučeniny hliníku. Používáme ji ke kypření některých těst. V
kyselém prostředí se rozkládá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a proto jedlá
soda těsto kypří, jen když je v něm přítomna nějaká kyselá slož...
Kód: SAD6527
Stránka 1 z 3 -
54 položek celkem