Bio výběrová čokoláda 70% Dominikánská rep. 45g
Kód: SAD13339Detailní popis produktu
>Každá single origin čokoláda je chuťový originál. Jedinečnou a
neopakovatelnou chuť jí zaručují ty nejkvalitnější kakaové boby pocházející vždy
z jediného regionu. Čokoláda, kterou držíte v ruce, má původ v Dominikánské
republice, pyšní se certifikací BIO a kakaové boby pro její výrobu pěstuje 165
malofarmářů.
Složení: Kakaové boby, sušená třtinová
šťáva. Obsah kakaového podílu: 70 %.
Obsah:
45g
Země původu: Česká republika
Výživové
údaje na 100g:
Energetická hodnota 2470 kJ/588 kcal
Tuky 41,1
g
z toho nasycené mastné kyseliny 25,61g
Sacharidy 45,9g
z toho cukry 33,5 g
Bílkoviny 8,6g
Sůl 0,079 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Ajala Chocolate si vybírá ty nejkvalitnější kakaové boby z oblastí Střední a Jižní Ameriky. Přitom dbají na to, aby boby pocházely z plantáží, kde byly pěstovány "odjakživa", šetrně a v souladu s přírodou. To, že je zde o rostliny postaráno výborně lze pak poznat na chuti a vůni kakaových bobů. Lidé z čokoládovny s místními farmáři spolupracují přímo, nebo co nejtěsněji. Díky tomu se dostane farmářům více finančních prostředků. Díky vyšší kvalitě života mají motivaci se o kakaovníky starat ještě lépe. Vytváření udržitelných vztahů s dodavateli i přírodou je pro Ajala Chocolate prioritou. Čokoládu vyrábí osobně v České republice, konkrétně v Brně, a můžou tak 100% ručit za její kvalitu. Obaly pocházejí z ruční tiskařské dílny Calico z Česka a místní zdroje se snaží nacházet i u ostatních surovin.