Bio Komekoji sušená 200g

Kód: SAD16956
161 Kč
Vyprodáno
Možnosti doručení
> Enzymatická rýže v BIO kvalitě určená k dalšímu zpracování pro výrobu tradičních japonských potravin jako miso, shiokoji, amazake apod. Po namixování nebo namletí na mouku lze použít pro rychlé „staření“ masa. Použití: - příprava amazake ve formě přirozeně sladké kaše nebo skladkého nápoje-...

Detailní informace

Detailní popis produktu

>

Enzymatická rýže v BIO kvalitě určená k dalšímu zpracování pro výrobu tradičních japonských potravin jako miso, shiokoji, amazake apod. Po namixování nebo namletí na mouku lze použít pro rychlé „staření“ masa.

Použití:
- příprava amazake ve formě přirozeně sladké kaše nebo skladkého nápoje
- jako startér pro výrobu domácí miso pasty či kvašené marinády shiokoji
- nadrtit na jemnou mouku v hmoždíři nebo za pomoci tyčového mixéru, obalit steak, nechat jeden až dva dny působit (stařit), maso očistit a omýt a poté běžným způsobem upravit

Složení
: rýže sušená, aspergillus oryzae
Obsah: 200 g
Země původu: Česká republika

Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1752 kJ/418
Tuky 0,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy 93 g
z toho cukry 0,2 g
Bílkoviny 8,5 g
Sůl 0 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Pomocníci při pečení a vaření
? Bio: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: