Bio Komekoji sušená 200g
Kód: SAD16956Detailní popis produktu
>Enzymatická rýže v BIO kvalitě určená k dalšímu zpracování pro výrobu tradičních japonských potravin jako miso, shiokoji, amazake apod. Po namixování nebo namletí na mouku lze použít pro rychlé „staření“ masa.
Použití:
- příprava amazake ve formě přirozeně sladké kaše nebo skladkého
nápoje
- jako startér pro výrobu domácí miso pasty či kvašené marinády
shiokoji
- nadrtit na jemnou mouku v hmoždíři nebo za pomoci tyčového
mixéru, obalit steak, nechat jeden až dva dny působit (stařit), maso očistit a
omýt a poté běžným způsobem upravit
Složení: rýže
sušená, aspergillus oryzae
Obsah: 200 g
Země
původu: Česká republika
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1752 kJ/418
Tuky 0,5
g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy 93 g
z
toho cukry 0,2 g
Bílkoviny 8,5 g
Sůl 0 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pomocníci při pečení a vaření |
---|---|
? Bio: | Ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.