Bio Ajalky - v perníkové chaloupce 100g
Kód: SAD16573Detailní popis produktu
>To takhle jednou Ajalky zabloudily do perníkové chaloupky a snědly staré čarodějnici zásobu perníku. Jejich vůně vás vrátí do dětství, přenese do vánoc a nebo rovnou do pohádky.
Ajalky jsou máslové sušenky, které spolu upekly moravská a indiánská babička. Pro Ajalky totiž používáme kakaové boby přímo od farmářů z Jižní Ameriky, k tomu spoustu poctivého českého másla a lokální špaldovou mouku. Díky tomu jsou sušenky poctivé a moc dobré. Není v nich cukr, ale panela, sušená šťáva z cukrové třtiny, která dodává Ajalkám krásnou, medovou chuť.
Věříme, že s Ajalkami zažijete pěkné chvíle a stanou se vašimi novými kamarádkami. Pozvěte je k nedělní kávě, přibalte na výlet nebo si je vychutnejte jen tak.
Složení: bio špaldová mouka, bio máslo 21%, bio panela, bio
vejce, bio kakaové nibsy 5%, bio skořice, bio perníkové koření
1,5%
Obsah: 100 g
Země původu: Česká
republika
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1839 kJ/439
kcal
Tuky 21 g
z toho nasycené mastné kyseliny 13 g
Sacharidy 53
g
z toho cukry 22 g
Bílkoviny 7,5 g
Sůl 0,02 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Krekry a sušenky |
---|---|
? Bio: | Ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Ajala Chocolate si vybírá ty nejkvalitnější kakaové boby z oblastí Střední a Jižní Ameriky. Přitom dbají na to, aby boby pocházely z plantáží, kde byly pěstovány "odjakživa", šetrně a v souladu s přírodou. To, že je zde o rostliny postaráno výborně lze pak poznat na chuti a vůni kakaových bobů. Lidé z čokoládovny s místními farmáři spolupracují přímo, nebo co nejtěsněji. Díky tomu se dostane farmářům více finančních prostředků. Díky vyšší kvalitě života mají motivaci se o kakaovníky starat ještě lépe. Vytváření udržitelných vztahů s dodavateli i přírodou je pro Ajala Chocolate prioritou. Čokoládu vyrábí osobně v České republice, konkrétně v Brně, a můžou tak 100% ručit za její kvalitu. Obaly pocházejí z ruční tiskařské dílny Calico z Česka a místní zdroje se snaží nacházet i u ostatních surovin.