Ovsánek natural 160g
Kód: SAD15197Detailní popis produktu
>Vyrobili jsme jej pro vás fermentací (kysáním) předem naklíčeného ovsa, za
působení bakterií mléčného kvašení. Ovsánek obsahuje živé kultury, které jsou
prospěšné pro vaši střevní mikrofloru a tím imunitu.
Fermentací (kysáním)
dochází ke zvýšení některých prvků (železo, zinek, vápník,…) a zlepšuje se chuť
i textura výrobku.
Ovsánek je zdrojem vlákniny. Obsahuje betaglukany, které
přispívají k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi. Příznivého účinku je
dosaženo na základě denního příjmu 3 g ovesného betaglukanu.
Pro zachování
pevného zdraví je nutné dodržovat zásady zdravého životního stylu a konzumovat
zdravou a vyváženou stravu.
Konzistence Ovsánku je táhlá – za to vděčíme
ovesným betaglukanům (rozpustné vláknině) a faktu, že nepoužíváme žádný
modifikovaný škrob, který by konzistenci více přiblížil jogurtu.
Ovsánek
neobsahuje žádné konzervanty a Natural verze ani barviva, zahušťovadla a přidané
cukry.
Ovsánek je celozrnný a skvěle vás zasytí. Je vhodný i pro vegany,
protože neobsahuje žádnou živočišnou složku.
- vegan
- bez lepku
- bez laktózy
Upozornění: Chlazené produkty lze dodat pouze v případě rozvozu dodávkou nebo při osobním odběru, nelze poslat přepravní službou.
Složení: pitná voda, vločky z naklíéčeného OVSA bez lepku*
23 %, jogurtová kultura. *Maximální obsah lepku 20
mg/kg.
Obsah: 160 g
Země původu:
Česká republika
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 377 kJ/90
kcal
Tuky 1,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g
Sacharidy
13 g
z toho cukry 9,3 g
Vláknina 2,3 g
Bílkoviny 4,2 g
Sůl
0,01 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
SEMIX PLUSO s. r. o. byla založena v roce 1995. Společnost se zaměřuje na prodej a výrobu potravinářského sortimentu, který tvoří BIO produkty, cereálie, směsi a náplně určené na výrobu pečiva a moučníků. Produkty SEMIX jsou vyráběny z celých obilných zrn a je v nich obsaženo několik významných a zdraví prospěšných složek – vláknina, vitaminy a minerály. Díky speciální technologii – procesu šetrného vaření si zrno ponechává všechny důležité vlastnosti a jeho konečná podoba je výživově hodnotná, snadno stravitelná a velmi chutná. V SEMIXu platí, že co zrnko, to křupavá vločka. Křupavé vločky si pak zákazníci kupují buď jako cereálie, které v této podobě rovnou konzumují, což je nejzdravější forma, nebo je používáme jako polotovar pro ochucení a další výrobu müsli. Zapékané müsli, sypané müsli, křupavé vločky a instantní kaše patří do skupiny potravin, které nazýváme snídaňovými cereáliemi.