Luštěniny
Luštěniny byly od pradávna nepostradatelnou součástí denního jídla. Dnes, kdy je možno snadno vyprodukovat mnoho jiných potravin, se jich používá relativně málo, což je škoda, protože jsou zdravé, levné a mohou být připraveny velmi chutným způsobem. Proto pro Vás na Nestonej.cz máme sekci luštěniny s bohatou nabídkou různých druhů čočky, fazolí a hrachu.
Nejprodávanější



> Směs vybraných luštěnin v dokonalém mixu jako skvělý základ pro polévky, salát či přílohu. Luštěniny jsou důležitým zdrojem bílkovin, vlákniny a minerálů, jsou významnou součástí racionální stravy z důvodu nízké energetické hodnoty a glykemického indexu.Návod na přípravu: Směs pro...

Křupavá cizrnová pochoutka, kterou lze přidat do polévek, podávat jako přílohu nebo si ji vychutnat samostatně . Není nutné dále tepelně upravovat. Díky specifické receptuře, používané při výrobě ztrácí luštěnina svou nepříjemnou vlastnost nadýmání a stává se tak přijatelnou a lehce straviteln...

Křupavá čočková pochoutka, kterou lze přidat do polévek, podávat jako přílohu nebo si ji vychutnat samostatně . Není nutné dále tepelně upravovat. Díky specifické receptuře, používané při výrobě ztrácí luštěnina svou nepříjemnou vlastnost nadýmání a stává se tak přijatelnou a lehce stravitelno...

Křupavá hrášková pochoutka, kterou lze přidat do polévek, podávat jako přílohu nebo si ji vychutnat samostatně . Není nutné dále tepelně upravovat. Díky specifické receptuře, používané při výrobě ztrácí luštěnina svou nepříjemnou vlastnost nadýmání a stává se tak přijatelnou a lehce straviteln...

Křupavá hrachová pochoutka, kterou lze přidat do polévek, podávat jako přílohu nebo si ji vychutnat samostatně. Není nutné dále tepelně upravovat. Díky specifické receptuře, používané při výrobě ztrácí luštěnina svou nepříjemnou vlastnost nadýmání a stává se tak přijatelnou a lehce stravitelno...

Křupavá hrachová pochoutka se sušenými rajčaty, kterou lze přidat do polévek, podávat jako přílohu nebo si ji vychutnat samostatně. Není nutné dále tepelně upravovat. Díky specifické receptuře, používané při výrobě ztrácí luštěnina svou nepříjemnou vlastnost nadýmání a stává se tak přijatelnou...

Cizrně se někdy říká římský hrách. Možnosti jejího využití v přípravě pokrmů jsou pestré. Má vynikající oříškové aroma, které dodá pokrmům šmrnc. Je vhodná na přípravu pomazánek (rozmixovaná), salátů , zeleninových směsí, polévek nebo jako příloha.Složení: cizrna bio Obsah: 500 g...

Po oloupání hnědočervené slupky má tato čočka červené zabarvení. Během vaření se její barva mění na tmavě žlutou. Je vhodná především do polévek, pomazánek, kaší a pikantních předkrmů. Příprava: Čočku propláchneme, vložíme ji do hrnce se studenou vodou a vaříme 15-20 min doměkka. Osolíme až po...