Stop odřeným nosům

Také Vás a Vaše děti trápí odřený nos od věčného smrkání či lišej a chladový ekzém zapříčiněný chladným a vlhkým počasím? Řekněte stop, máme pro Vás skvělé řešení v podobě ideálního parťáka na období podzimu a zimy! Je jím olej z rakytníku tibetského.
 
Ptáte se proč? Dozajista víte, že rakytník tibetský konzumovaný v jakékoli formě má skvělé účinky na Vaše zdraví - vysoký obsah vitamínu C, stimulace imunitního systému, posilování organismu v boji proti zánětům a patologickým mikroorganismům, snížení rizika vzniku respiračních onemocnění, hojení sliznic zažívacího traktu, podpora zažívání.
100% koncentrované oleje jsou ovšem malým zázrakem také při aplikaci přímo na pokožku. Co umí?

  • Stimulují regenerační procesy a hojí odřeniny – už nebudete chodit s červeným nosem 
  • Urychlí hojení oparů, lišeje a ekzému – již není třeba se obávat nepříznivého vlivu chladu, vlhka a větru.  
  • Prokazatelně redukují jizvy – ideální pro hojení rozpraskaných koutků, které po sobě již nezanechají trvalé stopy.

Pokožku ochraňují před zánětlivými procesy a alergickými projevy, zklidňují po nadměrné sluneční expozici – nezapomeňte přibalit na hory, ochrání Vás před chladem i sluncem

RAKYTNÍK SEED OIL:bio-rakytnik-seed-oil-olej-ze-semen-rakytniku-30-ml_1452407120180924135309.png

je olejem ze semen rakytníku. Nebarví pokožku, je tedy vhodný k aplikaci v kteroukoli denní dobu, pod pleťový i krycí krém. Může tak preventivně působit a chránit Vaši pleť, aniž by Vás někdo podezíral z nadměrné konzumace betakarotenu.

RAKYTNÍK FRUIT OIL:

extrahovaný z celých plodů rakytníku tibetského obsahuje navíc unikátní esenciální kyselinu palmito-olejovou, která je ideálním pomocníkem pro ještě rychlejší hojení. Výrazněji ovšem zabarvuje pokožku, doporučujeme tedy používat zejména večer a pro hojení poranění na místech, kde pro vás toto zabarvení nebude na překážku.

Tipy na použití: 

  • Hojení - aplikujte na poraněnou či podrážděnou pokožku a krouživými pohyby jemně vmasírujte.
  • Prevence – aplikujte přímo na pokožku před použitím krému a dekorativní kosmetiky nebo přidejte několik kapek do používaného krému, do obkladů, zábalů nebo teplé vany.

Oleje od Himalyo a mnoho dalšího naleznete zde.