S dostatečnou hladinou vitaminu C to jde ve škole mnohem líp

Přechod z letních prázdnin do podzimních školních povinností představuje pro všechny „školou povinné“ velkou zátěž. Jak můžete svému dítěti náhlou proměnu životního stylu a s ní spojený stres ulehčit? Tím, že ho vybavíte potřebnou dávkou vitaminu C. Pro studenty, kteří chtějí být dobří v učení i ve sportu, platí stejný klíč k úspěchu: udržovat ve svém těle dostatečnou hladinu „céčka“, a to každý den, jelikož člověk si ho nedokáže syntetizovat, i když ho fyziologicky potřebuje pro zajištění řady biochemických reakcí.

Proč zrovna vitamin C? Shrnuto v kostce: vitamin C má silný antioxidační účinek, díky němuž chrání imunitní, nervové, svalové, střevní, plicní a jaterní buňky, a zároveň odvádí z těla různé toxické látky. Odpovídá také za tvorbu kolagenu, který je důležitý pro hojení a pevnost tkání, a pro vstřebávání železa z potravin. V neposlední řadě má silný antivirový účinek, což je zásadní zejména v období podzimu a zimy, kdy se viry šíří nejsnadněji.

Přípravek Lipo C Askor Forte, který mohou užívat děti starší šesti let a dospělí, obsahuje nejen pořádnou „nálož“ vitaminu C zpracovaného špičkovou lipozomální technologií, ale také další prospěšné složky, s nimiž se harmonicky doplňuje: bioflavonoidy z citrusových plodů a výtažek ze šípku. Tato unikátní směs dostala chráněný název RosaCeLip-LD.

Lipo C Askor Forte je na trhu k dostání po 120 nebo 60 kapslích. Každé balení obsahuje testovací proužky Uro C Kontrol, díky nimž lze už za půl minuty zjistit, kolik vitaminu C váš školák či student zrovna potřebuje. Potřeba „céčka“ je totiž individuální a záleží na momentální psychické a fyzické zátěži a dalších faktorech. Pro správné vyhodnocení testu doporučujeme výsledek konzultovat s lékařem nebo lékárníkem.

Produkty řady Lipo C Askor najdete v naší nabídce.

děti škola1