Bio zelná šťáva mléčně kvašená Beutelsbacher 0,7 l

Kód: SAD10208
69 Kč –2 %
Bio zelná šťáva mléčně kvašená Beutelsbacher 0,7 l
69 Kč –2 % 67 Kč
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Mléčně kvašená zelná šťáva z přímého lisování. Zelí pochází z biodynamické produkce (demeter) a nepochází z hybridních semen, ale z původních odrůd. Při mléčném kvašení převážně vzniká L(+) kyselina mléčná, a proto jsou mléčně kvašené džusy ceněny mezi nutričními specialisty. Tato šťáva je vynikající součástí očistných kúr a můžeme ji popíjet i během odlehčovacího jednoho dne bez jídla.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mléčně kvašená zelná šťáva z přímého lisování. Zelí pochází z biodynamické produkce (demeter) a nepochází z hybridních semen, ale z původních odrůd. Při mléčném kvašení převážně vzniká L(+) kyselina mléčná, a proto jsou mléčně kvašené džusy ceněny mezi nutričními specialisty. Tato šťáva je vynikající součástí očistných kúr a můžeme ji popíjet i během odlehčovacího jednoho dne bez jídla.

Složení: zelná šťáva 99,1 %, mořská sůl. Zelná šťáva pochází z kontrolovaného biodynamického zemědělství.
Obsah: 0,7l
Země původu: Německo

Doplňkové parametry

Kategorie: Džusy, šťávy, mošty
? Bezlepkové: Ano
? Bio: Ano
? Demeter: Ano
? Vegan: Ano
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Logo_Beutelsbacher_250x150Beutelsbacher nabízí přírodní ovocné i zeleninové šťávy a džusy, sladidla, vinné octy a další produkty v bio a demeter kvalitě.

Značka Beutelsbacher má u našich německých sousedů zaslouženě vynikající pověst a je synonymem nejen pro bio džusy z přímého lisování, ale hlavně pro tzv. demeter džusy. Beutelsbacher je rodinná firma založená v roce 1936 dvěma bratry z rodu odvěkých sadařů a vinařů Maierů. Cílem bylo zajištění odbytu místního ovoce z biodynamické produkce (demeter). Rodina Maierů je spoluzakladatelem sdružení Demeter, a i když se nyní věnuje výhradně lisování ovoce a zeleniny, má dodnes přímé vazby na pěstitele ovoce a zeleniny. Většina zpracovávaných plodů tak pochází od demeter pěstitelů z Jižního Německa, demeter hrozny jsou importovány z italských vinic. Jižní ovoce pochází ze Severní Afriky, Střední Ameriky a Asie.