Bio rakytníkový sirup s medem Beutelsbacher 330 ml

Kód: SAD9507
160 Kč
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Jedinečný "sirup" z čistého nezahuštěného protlaku z rakytníku a brazilské třešně aceroly, doslazený květovým medem. Neobsahuje žádné koncentráty, přidaný cukr, aromata ani barviva. Jak rakytník, tak acerola, mají přirozeně vysoký obsah vitamínu C, a proto pouhé 2 lžíce sirupu pokryjí denní potřebu vitaminu C. Sirup podáváme dle chuti ve vodě či minerálce, nebo s ním dochucujeme koktejly, deserty, tvaroh, jogurt či müsli.

Detailní informace

Detailní popis produktu

>

Jedinečný "sirup" z čistého nezahuštěného protlaku z rakytníku a brazilské třešně aceroly, doslazený květovým medem. Neobsahuje žádné koncentráty, přidaný cukr, aromata ani barviva. Jak rakytník, tak acerola, mají přirozeně vysoký obsah vitamínu C, a proto pouhé 2 lžíce sirupu pokryjí denní potřebu vitaminu C. Sirup podáváme dle chuti ve vodě či minerálce, nebo s ním dochucujeme koktejly, deserty, tvaroh, jogurt či müsli.

Složení: rakytníkový protlak 45 %, květový med 39 %, protlak z třešně aceroly 15 %, výtažek z třešně aceroly. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Objem: 330 ml
Země původu: Německo

Doplňkové parametry

Kategorie: Sirupy a šťávy k ředění
? Bezlepkové: Ano
? Bio: Ano
? Vegan: Ano
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Logo_Beutelsbacher_250x150Beutelsbacher nabízí přírodní ovocné i zeleninové šťávy a džusy, sladidla, vinné octy a další produkty v bio a demeter kvalitě.

Značka Beutelsbacher má u našich německých sousedů zaslouženě vynikající pověst a je synonymem nejen pro bio džusy z přímého lisování, ale hlavně pro tzv. demeter džusy. Beutelsbacher je rodinná firma založená v roce 1936 dvěma bratry z rodu odvěkých sadařů a vinařů Maierů. Cílem bylo zajištění odbytu místního ovoce z biodynamické produkce (demeter). Rodina Maierů je spoluzakladatelem sdružení Demeter, a i když se nyní věnuje výhradně lisování ovoce a zeleniny, má dodnes přímé vazby na pěstitele ovoce a zeleniny. Většina zpracovávaných plodů tak pochází od demeter pěstitelů z Jižního Německa, demeter hrozny jsou importovány z italských vinic. Jižní ovoce pochází ze Severní Afriky, Střední Ameriky a Asie.