Zdravá výživa, Strana 2
- Bezlepkové potraviny
- Cereálie, müsli, kaše
- Čaje
- DIA potraviny
- Dětská výživa
- Džemy a marmelády
- Hotová jídla
- Káva
- Knihy o zdraví
- Koření a ochucovadla
- Luštěniny
- Pečení a vaření
- Mořské řasy
- Nápoje
- Obiloviny
- Oleje a tuky
- Pečivo
- Polévky
- Polotovary, směsi
- Raw food
- Rýže
- Sladké pochoutky
- Slané pochoutky
- Snídaňové směsi
- Superpotraviny
- Sušené plody
- Těstoviny
- Tyčinky
- Zavařování a nakládání
- Zelenina
Nejprodávanější
Bezlepkové křupky slané a ve tvaru dinosaurů, vyrobené ze surovin z ekologického zemědělství.
Bezlepkové křupky slané a ve tvaru dinosaurů, vyrobené ze surovin z ekologického zemědělství.
Staňte se každý den na 3 minuty zahradníkem a vypěstujte si svoje vlastní lahodné BIO klíčky brokolice RAAB po celý rok. Získáte tak jednoduše celoroční přísun čerstvé výživy. Lahodné BIO klíčky brokolice Raab od Lahodnosti.cz vynikají jemně nasládlou a přesto typickou chutí brokolice.
O pohance pořád všichni mluví. Prý je zdravá. Nevěříš? Je to opravdu tak. Pohanka je skvělým zdrojem rutinu, což je látka, která společně s přítomným vitamínem E zvyšuje pružnost a odolnost cév, umožňuje prevenci a úlevu od křečových žil.- Výborná chuť pro děti i dospělé- Vysoká nutriční hodn...
> Bezlepkové těstoviny připravené z několika druhů kvalitní mouky, obohacené přídavkem hořčíku, vápníku a vit B1 a D. Vhodné pro děti od 3let.Návod k přípravě: těstoviny vaříme v osolené vodě s kapkou oleje (v poměru 100g těstovin/1l vody) za občasného míchání 8min. a 2min. necháme dojít. Poté...
> Těstoviny z kukuřice, čiroku a rýže obohacené o minerály a vitamíny... Buďte rychlí jako zebra! Bezlepkové těstoviny připravené z několika druhů kvalitní mouky, obohacené přídavkem hořčíku, vápníku a vitaminu B1 a D. Vhodné pro děti od tří let.Návod na přípravu: Těstoviny vaříme v&...
České Ghí je nejzdravější a nejlahodnější tuk pro vás s máslovo-oříškovou vůní. Přepuštěné máslo Ghí (ghee) vyrábíme podle staré ajurvédské receptury z kvalitního českého másla. Bio ghíčko je vyrobené z másla, a to z mléka od krav chovaných v ekologickém zemědělství. Krávy se od dubna do října pasou na trávě a v této době splňují kriteria kvality grass-fed.
České Ghí je nejzdravější a nejlahodnější tuk pro vás s máslovo-oříškovou vůní. Přepuštěné máslo Ghí (ghee) vyrábíme podle staré ajurvédské receptury z kvalitního českého másla. Bio ghíčko je vyrobené z másla, a to z mléka od krav chovaných v ekologickém zemědělství. Krávy se od dubna do října pasou na trávě a v této době splňují kriteria kvality grass-fed.
České Ghí je nejzdravější a nejlahodnější tuk pro vás s máslovo-oříškovou vůní. Přepuštěné máslo Ghí (ghee) vyrábíme podle staré ajurvédské receptury z kvalitního českého másla. Bio ghíčko je vyrobené z másla, a to z mléka od krav chovaných v ekologickém zemědělství. Krávy se od dubna do října pasou na trávě a v této době splňují kriteria kvality grass-fed.
Ghítela® je alternativa oblíbené pomazánky. Obsahuje pouze základní suroviny prémiové kvality a díky přidanému ghí je krémové konzistence. Slazená je medem. Základem jsou ořechová másla a přidané je pouze kakao pro barvu (ne vždy) a vanilka pro vůni.
Arašídová je sametově hebká, chutná jako nugát. Arašídy sice nejsou ořechy, ale v našich krajích je za „oříšky“ považujeme. Celá tato Ghítela® je v BIO kvalitě.
Javorový sirup je přírodním sladidlem, které díky svému složení a nižšímu glykemickému indexu nezatěžuje slinivku. Oblíbená poleva na lívance a palačinky. Grade A (Canada No. 1 Light) je velmi světlý jemný a luxusní sirup, vhodný jako dárek.
Javorový sirup je přírodním sladidlem, které díky svému složení a nižšímu glykemickému indexu nezatěžuje slinivku. Oblíbená poleva na lívance a palačinky. Grade C (Canada No. 2 Amber) je nejoblíbenější mezi Evropany a má příjemnou javorovou chuť.
Tato kandovaná pomerančová kůra má výraznou ovocnou chuť a neobsahuje barviva ani konzervanty. Je vyrobena z pomerančů pocházejících z kontrolovaného ekologického zemědělství, které nebyly ošetřeny chemickým postřikem. Čerstvá kůra se nakrájí na kostičky, poté se krátce zahřeje, zalije sirupem a citrónovou šťávou a několik hodin kanduje. Sirup postupně proniká do kůry, kde nahrazuje vodu. Kandování ovoce se dříve využívalo hlavně k jeho uskladnění, v době celoroční dostupnosti čerstvých plodů oceňujeme spíše specifickou chuť kandovaného ovoce. Kandovanou pomerančovou kůru používáme při pečení, ve sladkých kynutých těstech, v čokoládových sladkostech a ke zdobení cukroví.
Pro výrobu této kávy jsou použita kávová zrna vypěstovaná v souladu s ekologickým zemědělstvím bez použití pesticidů, herbicidů a syntetických hnojiv. Jedná se o směs arabiky a robusty. Káva značky DiCaf pokračuje v dlouholeté rodinné tradici pražení kávy po malých dávkách a následného míchání jednotlivých druhů pro dosažení optimální chuti a vyniká skutečně autentickou výbornou chutí známou z italských kaváren.