Slané pochoutky
Nejprodávanější
Tahini, někdy též zvané jako sezamová pasta, je připravováno z drcených sezamových semínek. Ty obsahují vysoký obsah vápníku, hořčíku, draslíku a dalších důležitých minerálů pro tělo, aby mohlo správně fungovat a bylo zdravé. Tahini se vyrábí v Řecku a je tradiční součástí středomořské stravy.
Sezamová pasta vyráběná z neloupaných sezamových semínek. Jemně kašovitá tahini pasta se používá na přípravu humusu nebo se hodí k natírání na chléb.
Bezlepkové křupky s příchutí kečupu a ve tvaru dinosaurů, vyrobené ze surovin z ekologického zemědělství.
Bezlepkové křupky slané a ve tvaru dinosaurů, vyrobené ze surovin z ekologického zemědělství.
Jemná křupavá chuť kukuřično-bramborových oplatků s jemně slanou chutí je ideální bezlepková svačinka na povzbuzení. Budou vítaným zpestřením pro každého, kdo chce mlsat zdravě, na výletech, stejně jako v práci.
Jemná křupavá chuť kukuřično-bramborových oplatků spolu s říznou chutí česneku je ideální bezlepková svačinka na povzbuzení. Budou vítaným zpestřením pro každého, kdo chce mlsat zdravě, na výletech, stejně jako v práci.
Jemná křupavá chuť kukuřično-bramborových oplatků s příchutí pizzy je ideální bezlepková svačinka na povzbuzení. Budou vítaným zpestřením pro každého, kdo chce mlsat zdravě, na výletech, stejně jako v práci.
> Křupavý polštářek plněný náplní z pravých jablek se skořicí. Ideální lehká a poctivá snídaně pro děti i dospělé. Minimum přidaného cukru a obohaceno vlákninou. Vyrobený pouze ze surovin nejvyšší kvality, bez chemických aditiv, náhražek a také bez lepku. Složení: rýžová mouka, jablečná n...
Pro všechny, kteří vyhledávají čokoládovou chuť, vhodná na pečivo, zákusky, jako náplň nebo vrchní vrstva piškotových řezů nebo muffinů, můžeme jej namazat na sušenky, do kaší a snídaňových směsí nebo jako mlsání na lžičku. Skvělá je namazaná na plátky banánů a posypaná drcenými oříšky či semínky, do jahelných pokrmů, jogurtů, ale i salátů, do krémů i kotejlů.
Pro všechny, kteří vyhledávají med, vhodná na pečivo, zákusky, jako náplň nebo vrchní vrstva piškotových řezů nebo muffinů, můžeme jej namazat na sušenky, do kaší a snídaňových směsí nebo jako mlsání na lžičku. Skvělá je namazaná na plátky banánů a posypaná drcenými oříšky či semínky, do jahelných pokrmů, jogurtů, ale i salátů, do krémů i koktejlů.