Tulsi Masala Chai čaj porcovaný 25 porcí

Kód: SAD17070
137 Kč
Vyprodáno
Možnosti doručení
> Tulsi Masala Chai, to je každodenní setkání s exotikou. Příprava: 1 sáček čaje zalijte 200 - 300 ml vroucí vody a nechte 5 - 10 minut louhovat, podle toho jak moc aromatický a silný čaj chcete. Oslaďte podle chuti. Lze doplnit mlékem. Vhodný k pití během celého dne. Pro maximální účinek pijt...

Detailní informace

Detailní popis produktu

>

Tulsi Masala Chai, to je každodenní setkání s exotikou.

Příprava: 1 sáček čaje zalijte 200 - 300 ml vroucí vody a nechte 5 - 10 minut louhovat, podle toho jak moc aromatický a silný čaj chcete. Oslaďte podle chuti. Lze doplnit mlékem. Vhodný k pití během celého dne. Pro maximální účinek pijte 2 až 3 šálky denně.

Příprava ledového čaje: pro přípravu 1 l ledového čaje použijte 5 sáčků čaje, ty zalijte 2 šálky vařící vody, zakryjte a nechte 20 minut louhovat. Potom odstraňte nálevové sáčky, dolijte 2 šálky studené vody a nechte vychladnout. Pro maximální účinek pijte 3 až 5 šálků denně.

Všechny naše čaje pocházejí z indických ekologických farem, kde je zaručena jejich vysoká kvalita a také účinek. Ten je zajištěn díky šetrnému zpracování bylin, čímž se zachovává účinek přírodních esenciálních olejů a dalších přírodních látek.

Složení: černý čaj Assam (Camelia sinensis) listy 28,00%, skořicovník cejlonský (Cinnamomum zeylanicum) kůra 18,00%, Tulsi - bazalka posvátná (Ocimum sanctum) listy 21,60%, zázvor - zázvor lékařský (Zingiber officinale) oddenek 10,00%, kardamom malabarský (Elettaria cardamomum) semeno 7,50%, bazalka pravá (Ocimum basilicum) listy 5,40%, pepřovník černý (Piper nigrum) plod 4,00%, hřebíček - hřebíčkovec voňavý (Eugenia aromatica) květinový poupě 2,50%, muškátový ořech (Myristica fragans) semeno 1,50%, muškátový květ (Myristica fragans) slupka 1,50%.
Obsah: 52,5 g (25 x 2,1g)
Země původu: Indie

Doplňkové parametry

Kategorie: Bylinné čaje
? Bez GMO: Ano
? Bezlepkové: Ano
? Vegan: Ano
? Vegetarian: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: