Ovocňák mošt jablko-borůvka 250ml
Kód: SAD15155Detailní popis produktu
>100% šťáva z ovoce, která je vyrobena z pečlivě vybraných plodů. Mošt je
lisovaný za studena, aby se zachovalo co nejvíce z přírody. Do jednoho 250ml
balení je vylisováno 360g jablek a 50g borůvek. Je použita šetrná pasterace a
nejsou přidány žádné další látky. Ovocňák obsahuje pouze přirozeně se
vyskytující cukry.Ovocná dřevina pochází z Číny a do Evropy se dostala
kolem 14.století. Antioxidant Beta-karoten dává meruňkám krásnou barvu. Sladká a
fantastická chuť oranžového plodu slivoně vám nastartuje metabolismus. Pozitivní
vliv mají také na zdraví nehtů a vlasů. Dužnina meruněk obsahuje velké množství
vitamínů, stopových prvků a minerálních láte. Pomůže z únavy, nesoustředění a
pro klidný spánek.
Složení: 90% jablečná šťáva a 10%
borůvková šťáva
Obsah: 250 ml
Země
původu: Česká republika
Výživové hodnoty na 100g:
Energetická hodnota 182 kJ/43
kcal
Tuky 0,1g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,03
g
Sacharidy 9,9 g
z toho cukry 9,32 g
Vláknina 0,1
g
Bílkoviny 0,81 g
Sůl 0,05g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Myšlenka produkovat čistý ovocný mošt vznikla v naší rodinné firmě už v roce 2011, jako reakce na nedostatek českých kvalitních produktů a na znehodnocování jména výrobců kvalitních surovin a produktů v zemědělské prvovýrobě. Zároveň se snahou nabídnout kvalitní potravinu zdravě uvažujícím lidem.
Region Bílých Karpat, kde se moštárna nachází, je velmi charakteristický svou rozmanitostí fauny i flóry. V nejnižších polohách se nacházejí úrodné půdy pro náročné hospodářské plodiny, na jižních svazích se daří vinné révě a ovocným stromům a v nejvyšších polohách už naleznete pouze pastviny pro ovce. Nejtypičtějším ovocem pro tento kraj je švestka obecná.
Suroviny pro tvorbu moštů pochází převážně od sadařů z Moravy, případně od dalších českých a slovenských pěstitelů. Celoroční dodávku moštů jsme schopni zajistit díky skladování jablek ve skladech ULO (ultra low oxygen) bez přístupu vzduchu. Měkké ovoce, které nestihneme zpracovat, zamrazíme a postupně zpracováváme až do další sezóny. Hlavním cílem je nabídnout kvalitní produkt z českých zemí českému spotřebiteli.