Ovocňák mošt jablko 200ml
Kód: SAD8700Detailní popis produktu
Látky obsažené v jablku jsou velmi různorodé a velmi cenné. Jablka obsahují vodu, vitamíny, minerální látky, stopové prvky a bioaktivní substance, které jsou nepostradatelnou součástí zdravé výživy. Důvodem je vysoký obsah sekundárních rostlinných látek, jako jsou fenolové kyseliny a flavonoidy. Obsahují pektin, který váže v žaludku tuky a cholesterol. Jablka obsahují 3 až 16 % cukrů na 100 g čerstvé hmoty.
Z tohoto důvodu lze hovořit o jablku jako o ideálním dodavateli energie. Ochutnejte také mošt jablko-mrkev nebo jablko-malina.
Složení: 100 % jablečná šťáva
Obsah:
200ml
Vyrobeno v: České republice
Doplňkové parametry
Kategorie: | Džusy, šťávy, mošty |
---|---|
? Bezlepkové: | Ano |
? Vegan: | Ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Myšlenka produkovat čistý ovocný mošt vznikla v naší rodinné firmě už v roce 2011, jako reakce na nedostatek českých kvalitních produktů a na znehodnocování jména výrobců kvalitních surovin a produktů v zemědělské prvovýrobě. Zároveň se snahou nabídnout kvalitní potravinu zdravě uvažujícím lidem.
Region Bílých Karpat, kde se moštárna nachází, je velmi charakteristický svou rozmanitostí fauny i flóry. V nejnižších polohách se nacházejí úrodné půdy pro náročné hospodářské plodiny, na jižních svazích se daří vinné révě a ovocným stromům a v nejvyšších polohách už naleznete pouze pastviny pro ovce. Nejtypičtějším ovocem pro tento kraj je švestka obecná.
Suroviny pro tvorbu moštů pochází převážně od sadařů z Moravy, případně od dalších českých a slovenských pěstitelů. Celoroční dodávku moštů jsme schopni zajistit díky skladování jablek ve skladech ULO (ultra low oxygen) bez přístupu vzduchu. Měkké ovoce, které nestihneme zpracovat, zamrazíme a postupně zpracováváme až do další sezóny. Hlavním cílem je nabídnout kvalitní produkt z českých zemí českému spotřebiteli.