Jogurtový dressing 250ml
Kód: SAD14598Detailní popis produktu
>Příjemné dochucení pro všechny druhy salátů. Vynikající i v kombinaci se
šunkou či kuřecím masem. Vždy osvěží a myslí na Vaši linii. Náš tip: nakrájejte
si syrovou mrkev, červenou i žlutou papriku a salátovou okurku na stejně dlouhé
hranolky a jogurtový dressing použijte jako dip.
- bez konzervačních
látek
- vhodný pro bezlepkovou dietu
Složení: pitná voda, 28% bílý jogurt, 20% řepkový
olej, cukr, kvasný ocet lihový, jedlá sůl, sušené odstředěné mléko,
maltodextrin, stabilizátory: xanthan, pektin, fermentovaná sója, rajčatový
protlak, jablečná šťáva, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, aroma,
koření.
Obsah: 250 ml
Země původu: Česká
republika
Výživové údaje na 100g:
Energie 977 kJ/ 236 kcal
Tuky 21
g
z toho nasycené mastné kyseliny 2,1 g
Sacharidy 9,6 g
z
toho cukry 8,7 g
Bílkoviny 1,9 g
Sůl 2,2 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ochucovadla |
---|---|
? Bezlepkové: | Ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Kvalitní zpracování, excelentní chuť a důraz i na ty nejmenší detaily – to jsou základní přísady každého výrobku SPAK. Jsme si vědomi té prosté rovnice. Pouze z nejlepších surovin může vzniknout kvalitní a především chutný produkt. A této jednoduché matematiky se držíme už od svého vzniku v roce 1990. Od té doby jsme samozřejmě trochu vyrostli, jsme však stále rodinný podnik s tradicí, sahající až do roku 1935, který se místo výroby univerzálních chutí snaží vždy zjišťovat, co chutná jejím zákazníkům. Produkty, které nesou logo SPAK, si je musí nejprve zasloužit. Celý proces začíná už u pečlivého výběru těch nejlepších surovin od evropských dodavatelů. Pokračuje nejmodernějším zpracováním v našem závodě na Šumavě, důslednou péčí o každý krok výrobního postupu, včetně výroby nových přírodních produktů bez konzervantů, dochucovadel a zahušťovadel. A končí stálou a přísnou kontrolou kvality výsledných produktů. Stále zdokonalovaný proces výběru surovin, zpracování i výsledné kontroly je normou pro všechny naše zaměstnance i externí specialisty.