Čokoládový dort bez lepku+ náplň 430g
Kód: SAD5596Detailní popis produktu
Novinka oceněná zvláštní cenou prezidenta Potravinářské komory za nejlepší inovativní potravinářský výrobek roku 2014 v kategorii „Potraviny vhodné pro osoby s nesnášenlivostí lepku“.Složení: Cukr, rýžová mouka, pšeničný škrob deproteinovaný, čokoládové kousky 11 % (cukr, sušené plnotučné mléko, emulgátor: sójový lecitin), zahušťovadlo (E1414, E415, E401), syrovátka, emulgátor (E472b, E477, glukózový sirup, sójová mouka, E450), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kypřící látky (E500, E450), sůl obohacená jódem a aroma. Výrobek může obsahovat stopy vajec, suchých skořápkových plodů, sezamu a oxidu siřičitého.
Obsah: 430g
Výživové údaje ve 100 g výrobku:
Energie 1680 kJ / 402 kcal
Tuky 5,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny 5,2 g
Sacharidy 83 g
z toho cukry 51 g
Bílkoviny 3 g
Sůl 0,7 g
Návod k použití: Příprava dortu: Směs na korpus, vejce a vodu dáme do vyšší misky a šleháme ručním šlehacem na nejvyšším stupni 8 minut. Následně přidáme olej a krátce zašleháme. Těsto vložíme do tukem vymazané dortové formy (o průměru 26 cm) vysypané rýžovou moukou (pokud nejste celiak, formu můžete vysypat běžnou moukou) a pečeme. Teplotu a dobu pečení přizpůsobíme dle trouby (150 – 170°C, 40 – 50 minut). Po upečení oddělíme okraj formy a necháme korpus vychladnout
Doplňkové parametry
Kategorie: | Polotovary, směsi |
---|---|
? Bezlepkové: | Ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
SEMIX PLUSO s. r. o. byla založena v roce 1995. Společnost se zaměřuje na prodej a výrobu potravinářského sortimentu, který tvoří BIO produkty, cereálie, směsi a náplně určené na výrobu pečiva a moučníků. Produkty SEMIX jsou vyráběny z celých obilných zrn a je v nich obsaženo několik významných a zdraví prospěšných složek – vláknina, vitaminy a minerály. Díky speciální technologii – procesu šetrného vaření si zrno ponechává všechny důležité vlastnosti a jeho konečná podoba je výživově hodnotná, snadno stravitelná a velmi chutná. V SEMIXu platí, že co zrnko, to křupavá vločka. Křupavé vločky si pak zákazníci kupují buď jako cereálie, které v této podobě rovnou konzumují, což je nejzdravější forma, nebo je používáme jako polotovar pro ochucení a další výrobu müsli. Zapékané müsli, sypané müsli, křupavé vločky a instantní kaše patří do skupiny potravin, které nazýváme snídaňovými cereáliemi.