Bio kdoulová šťáva 100% Beutelsbacher 0,7 l

Kód: SAD10212
88 Kč –10 %
Bio kdoulová šťáva 100% Beutelsbacher 0,7 l
88 Kč –10 % 79 Kč
Na dotaz
Možnosti doručení

Kdouloň obecná patří do čeledi růžovitých a má krásné růžové květy. Žluté plody podobné jablkům doporučovala ke konzumaci i Svatá Hildegarda z Bingenu. Pro získání této čisté šťávy jsou lisovány čerstvé kdoule z ekologického sadu. Díky šetrnému lisování a stáčení nezahušťované šťávy je docíleno autentické chuti tohoto prastarého ovoce, tak ceněné milovníky přírodních šťáv.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tato šťáva byla vylisována z vybraných odrůd černého rybízu pěstovaného podle zásad ekologického zemědělství. Díky tomu a díky rychlému zpracování čerstvě sebraných plodů má tato šťáva lahodnou autentickou chuť černého rybízu Používáme čistou či naředěnou do nápojů, desertů, jogurtů, müsli. Je výborná i ohřátá za sychravého počasí.
Je šťáva vhodná pro vegany? Někteří výrobci po vylisování šťávy filtrují přes želatinu. Beutelsbacher při výrobě želatinu NEPOUŽÍVÁ a šťávy této značky jsou tudíž vhodné i pro striktní vegany.

Složení: lisovaná šťáva z kdoulí z kontrolovaného ekologického zemědělství
Obsah: 0,7l
Země původu: Německo

Doplňkové parametry

Kategorie: Džusy, šťávy, mošty
? Bezlepkové: Ano
? Bio: Ano
? Vegan: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Logo_Beutelsbacher_250x150Beutelsbacher nabízí přírodní ovocné i zeleninové šťávy a džusy, sladidla, vinné octy a další produkty v bio a demeter kvalitě.

Značka Beutelsbacher má u našich německých sousedů zaslouženě vynikající pověst a je synonymem nejen pro bio džusy z přímého lisování, ale hlavně pro tzv. demeter džusy. Beutelsbacher je rodinná firma založená v roce 1936 dvěma bratry z rodu odvěkých sadařů a vinařů Maierů. Cílem bylo zajištění odbytu místního ovoce z biodynamické produkce (demeter). Rodina Maierů je spoluzakladatelem sdružení Demeter, a i když se nyní věnuje výhradně lisování ovoce a zeleniny, má dodnes přímé vazby na pěstitele ovoce a zeleniny. Většina zpracovávaných plodů tak pochází od demeter pěstitelů z Jižního Německa, demeter hrozny jsou importovány z italských vinic. Jižní ovoce pochází ze Severní Afriky, Střední Ameriky a Asie.