Bio čokoláda 70% kakaové nibsy výběrové boby 45g

Kód: SAD13328
106 Kč
Vyprodáno
Možnosti doručení

Naši čokoládu vyrábíme z výběrových kakaových bobů nejvyšší kvality. Poznejte nezaměnitelnou chuť pravé čokolády. Je to zážitek pro všechny smysly.Jemně praženo, mleto žulovými kameny, temperováno, s láskou baleno.Složení: Kakaové boby, sušená třtinová šťáva, kakaové nibsy 6 %. Obsah kakaovéh...

Detailní informace

Detailní popis produktu

>

Naši čokoládu vyrábíme z výběrových kakaových bobů nejvyšší kvality. Poznejte nezaměnitelnou chuť pravé čokolády. Je to zážitek pro všechny smysly. Jemně praženo, mleto žulovými kameny, temperováno, s láskou baleno.

Složení: Kakaové boby, sušená třtinová šťáva. Obsah kakaového podílu: 70 %.
Obsah: 45g
Země původu: Česká republika

Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 2525 kJ/601 kcal
Tuky 42,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny 26,3g
Sacharidy 45,9g
z toho cukry 33,5 g
Bílkoviny 8,9g
Sůl 0,08 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokolády
? Bez GMO: Ano
? Bezlepkové: Ano
? Bio: Ano
? Vegan: Ano
? Vegetarian: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

stažený soubor_small

 

Ajala Chocolate si vybírá ty nejkvalitnější kakaové boby z oblastí Střední a Jižní Ameriky. Přitom dbají na to, aby boby pocházely z plantáží, kde byly pěstovány "odjakživa", šetrně a v souladu s přírodou. To, že je zde o rostliny postaráno výborně lze pak poznat na chuti a vůni kakaových bobů. Lidé z čokoládovny s místními farmáři spolupracují přímo, nebo co nejtěsněji. Díky tomu se dostane farmářům více finančních prostředků. Díky vyšší kvalitě života mají motivaci se o kakaovníky starat ještě lépe. Vytváření udržitelných vztahů s dodavateli i přírodou je pro Ajala Chocolate prioritou. Čokoládu vyrábí osobně v České republice, konkrétně v Brně, a můžou tak 100% ručit za její kvalitu. Obaly pocházejí z ruční tiskařské dílny Calico z Česka a místní zdroje se snaží nacházet i u ostatních surovin.