Bio Ajalky - zázvorový polibek 100g

Kód: SAD16574
57 Kč
Vyprodáno
Možnosti doručení
> V této variantě jsou Ajalky obohacené o jemně pikantní chuťové tóny zázvoru. Zkrátka žádná nuda, ale koncert na jazyku.Ajalky jsou máslové sušenky, které spolu upekly moravská a indiánská babička. Pro Ajalky totiž používáme kakaové boby přímo od farmářů z Jižní Ameriky, k tomu spoustu poctiv...

Detailní informace

Detailní popis produktu

>

V této variantě jsou Ajalky obohacené o jemně pikantní chuťové tóny zázvoru. Zkrátka žádná nuda, ale koncert na jazyku.

Ajalky jsou máslové sušenky, které spolu upekly moravská a indiánská babička. Pro Ajalky totiž používáme kakaové boby přímo od farmářů z Jižní Ameriky, k tomu spoustu poctivého českého másla a lokální špaldovou mouku. Díky tomu jsou sušenky poctivé a moc dobré. Není v nich cukr, ale panela, sušená šťáva z cukrové třtiny, která dodává Ajalkám krásnou, medovou chuť.

Věříme, že s Ajalkami zažijete pěkné chvíle a stanou se vašimi novými kamarádkami. Pozvěte je k nedělní kávě, přibalte na výlet nebo si je vychutnejte jen tak.

Složení
: bio špaldová mouka, bio máslo 22%, bio panela, bio vejce, bio kakaové nibsy 6%, bio zázvor 1,5%
Obsah: 100g
Země původu: Česká republika

Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1890 kJ/451 kcal
Tuky 23 g
z toho nasycené mastné kyseliny 14 g
Sacharidy 51 g
z toho cukry 18 g
Bílkoviny 8,1 g
Sůl 0,03 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Krekry a sušenky
? Bio: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

stažený soubor_small

 

Ajala Chocolate si vybírá ty nejkvalitnější kakaové boby z oblastí Střední a Jižní Ameriky. Přitom dbají na to, aby boby pocházely z plantáží, kde byly pěstovány "odjakživa", šetrně a v souladu s přírodou. To, že je zde o rostliny postaráno výborně lze pak poznat na chuti a vůni kakaových bobů. Lidé z čokoládovny s místními farmáři spolupracují přímo, nebo co nejtěsněji. Díky tomu se dostane farmářům více finančních prostředků. Díky vyšší kvalitě života mají motivaci se o kakaovníky starat ještě lépe. Vytváření udržitelných vztahů s dodavateli i přírodou je pro Ajala Chocolate prioritou. Čokoládu vyrábí osobně v České republice, konkrétně v Brně, a můžou tak 100% ručit za její kvalitu. Obaly pocházejí z ruční tiskařské dílny Calico z Česka a místní zdroje se snaží nacházet i u ostatních surovin.