Aminokyseliny hydrolyzáty

V této kategorii naleznete produkty s obsahem peptidicky vázaných aminokyselin ve formě tzv. hydrolyzátu. Hydrolyzát vzniká štěpením bílkovin na kratší řetězce aminokyselin, které se nazývají peptidy. Přirozeně probíhá toto štěpení bílkoviny v žaludku během procesu trávení, nebo lze bílkovinu "předtrávit" a vzniká uvedený hydrolyzát, jehož výhodou, pokud není ve formě tablet, je rychlá vstřebatelnost a využitelnost.

Členění dle kvality z hlediska růstu svalové hmoty:

VYSOKÁ KVALITA - hydrolyzáty mléčné, syrovátkové, nebo vaječné bílkoviny
NÍZKÁ KVALITA - hydrolyzát kolagenu, nebo kombinace hydrolyzátu s nenaštěpenou bílkovinou

Členění dle rychlosti vstřebávání:

DOPORUČUJEME - tekutá forma, kapsle s práškem, prášek = VYSOKÁ RYCHLOST VSTŘEBÁVÁNÍ
NEDOPORUČUJEME - tablety (mass-marketingový paradox: bílkovina je naštěpena na peptidy a ty jsou následně opět slepeny do tablety, která se vstřebává a tráví pomaleji než původní bílkovina ) = NÍZKÁ RYCHLOST VSTŘEBÁVÁNÍ

 

Nejprodávanější

  • Řadit dle:
  • 5 položek celkem

Stránka 1/1

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.