Ajalky - lískový oříšek a čokoláda 100g
Kód: SAD14935Detailní popis produktu
>Poctivé tradiční sušenky ze špaldové mouky s kousky kakaových nibsů. Pro
milovníky klasických kombinací je tento druh obohacen o lískové oříšky a extra
dávkou 70% čokolády. Doslazené jsou na místo rafinovaného cukru, sušenou
třtinovou šťávou. Neobsahují žádné konzervanty ani umělá barviva. Lahodné Ajalky
jsou dobré i jen tak, ale doporučujeme je zejména k odpolední kávě.
Ajalky
vznikly jako společné dítko spolupráce tradiční řemeslné Jeřábkovy pekárny z
Velké Bíteše a Brněnské vyhlášené čokoládovny AJALA. Kombinace poctivých
pekařských surovin s kvalitními kakaovými nibsy stvořila tyto lahodné sušenky.
Poctivé pečení se vyplatilo. Ajalky nejsou doslazované klasickým rafinovaným
cukrem, ale panelou – sušenou třtinovou šťávou. Neobsahují olej, ale máslo.
Vejce použitá při výrobě nejsou od slepic z klecových chovů. Jinými slovy, do
Ajalek jsme dali to nejlepší, abyste si je mohli vychutnat s námi
Složení: Špaldová mouka, máslo 19 %, panela, čokoláda
Ajala 8% (kakaové boby, sušená třtinová šťáva, obsah kakaového podílu: 70
%), vejce, kakaové nibsy 4,5 %, lískové ořechy 4 %
Obsah:
100 g
Země původu: Česká republika
Výživové údaje na 100g:
Energie 1998 kJ/477 kcal
Tuky 26
g
z toho nasycené mastné kyseliny 15 g
Sacharidy 53 g
z
toho cukry 23 g
Bílkoviny 9,2 g
Sůl 0 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Oplatky a sušenky |
---|---|
? Bez GMO: | Ano |
? Vegetarian: | Ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Ajala Chocolate si vybírá ty nejkvalitnější kakaové boby z oblastí Střední a Jižní Ameriky. Přitom dbají na to, aby boby pocházely z plantáží, kde byly pěstovány "odjakživa", šetrně a v souladu s přírodou. To, že je zde o rostliny postaráno výborně lze pak poznat na chuti a vůni kakaových bobů. Lidé z čokoládovny s místními farmáři spolupracují přímo, nebo co nejtěsněji. Díky tomu se dostane farmářům více finančních prostředků. Díky vyšší kvalitě života mají motivaci se o kakaovníky starat ještě lépe. Vytváření udržitelných vztahů s dodavateli i přírodou je pro Ajala Chocolate prioritou. Čokoládu vyrábí osobně v České republice, konkrétně v Brně, a můžou tak 100% ručit za její kvalitu. Obaly pocházejí z ruční tiskařské dílny Calico z Česka a místní zdroje se snaží nacházet i u ostatních surovin.