Ajalky - lískový oříšek a čokoláda 100g

Kód: SAD14935
50 Kč
Vyprodáno
Možnosti doručení
> Poctivé tradiční sušenky ze špaldové mouky s kousky kakaových nibsů. Pro milovníky klasických kombinací je tento druh obohacen o lískové oříšky a extra dávkou 70% čokolády. Doslazené jsou na místo rafinovaného cukru, sušenou třtinovou šťávou. Neobsahují žádné konzervanty ani umělá barviva. L...

Detailní informace

Detailní popis produktu

>

Poctivé tradiční sušenky ze špaldové mouky s kousky kakaových nibsů. Pro milovníky klasických kombinací je tento druh obohacen o lískové oříšky a extra dávkou 70% čokolády. Doslazené jsou na místo rafinovaného cukru, sušenou třtinovou šťávou. Neobsahují žádné konzervanty ani umělá barviva. Lahodné Ajalky jsou dobré i jen tak, ale doporučujeme je zejména k odpolední kávě.
Ajalky vznikly jako společné dítko spolupráce tradiční řemeslné Jeřábkovy pekárny z Velké Bíteše a Brněnské vyhlášené čokoládovny AJALA. Kombinace poctivých pekařských surovin s kvalitními kakaovými nibsy stvořila tyto lahodné sušenky. Poctivé pečení se vyplatilo. Ajalky nejsou doslazované klasickým rafinovaným cukrem, ale panelou – sušenou třtinovou šťávou. Neobsahují olej, ale máslo. Vejce použitá při výrobě nejsou od slepic z klecových chovů. Jinými slovy, do Ajalek jsme dali to nejlepší, abyste si je mohli vychutnat s námi

Složení: Špaldová mouka, máslo 19 %, panela, čokoláda Ajala 8% (kakaové boby, sušená třtinová šťáva, obsah kakaového podílu: 70 %), vejce, kakaové nibsy 4,5 %, lískové ořechy 4 %
Obsah: 100 g
Země původu: Česká republika

Výživové údaje na 100g:
Energie 1998 kJ/477 kcal
Tuky 26 g
z toho nasycené mastné kyseliny 15 g
Sacharidy 53 g
z toho cukry 23 g
Bílkoviny 9,2 g
Sůl 0 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Oplatky a sušenky
? Bez GMO: Ano
? Vegetarian: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

stažený soubor_small

 

Ajala Chocolate si vybírá ty nejkvalitnější kakaové boby z oblastí Střední a Jižní Ameriky. Přitom dbají na to, aby boby pocházely z plantáží, kde byly pěstovány "odjakživa", šetrně a v souladu s přírodou. To, že je zde o rostliny postaráno výborně lze pak poznat na chuti a vůni kakaových bobů. Lidé z čokoládovny s místními farmáři spolupracují přímo, nebo co nejtěsněji. Díky tomu se dostane farmářům více finančních prostředků. Díky vyšší kvalitě života mají motivaci se o kakaovníky starat ještě lépe. Vytváření udržitelných vztahů s dodavateli i přírodou je pro Ajala Chocolate prioritou. Čokoládu vyrábí osobně v České republice, konkrétně v Brně, a můžou tak 100% ručit za její kvalitu. Obaly pocházejí z ruční tiskařské dílny Calico z Česka a místní zdroje se snaží nacházet i u ostatních surovin.